5+1 ok, amiért megéri idősebb férfivel randizni

5+1 ok, amiért megéri idősebb férfivel randizni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 ok, amiért megéri idősebb férfivel randizni

Ha idősebb pasival randizol, légy laza és semmiképp ne stresszelj a korkülönbség miatt! Nem szabad problémaként felfognod, el sem hinnéd, mennyi előnye lehet annak, ha a párod már kissé tapasztaltabb és komolyabb. Cikkünkben olyan tényeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek elűzni a bizonytalanságodat.

1/5 Nagyobb az élettapasztalata

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha idősebb pasival jársz, hogy több a tapasztalata van, mint neked az élet szinte minden területén, és ebből te is profitálhatsz.

Legyen szó karrierről vagy esetleg párkapcsolatról, ő biztosan tudja, mit miért csinál és hogy mit akar elérni az életben.

Nem csak tanácsokat érdemes tőle kérned, az együtt töltött idő alatt szinte észrevétlenül is tanulhatsz tőle és általa bölcsebbé is válhatsz.

2/5 Anyagi dolgai rendezettek

Tinédzserként vagy a húszas éveink elején leginkább csak gyűjtögetünk, próbálunk félre tenni erre-arra, igyekszünk megvenni azokat a dolgokat, amelyre szükségünk van.

Ha nem engedhetünk meg magunknak valamit, kölcsönkérünk a szüleinktől vagy kicsivel több munkát vállalunk be. Amennyiben a párod idősebb nálad, lehet, hogy ő már túl van ezen az időszakon és anyagi helyzete stabil.

Albérlet helyett már a saját lakásában lakik és tudja, hogyan lehet pénzt megtakarítani, felkészült az esetleges nehéz helyzetekre és gondol a jövőre.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást