Szerelem / Párkapcsolat

5+1 ok, amiért megéri idősebb pasival randizni

Ha idősebb pasival randizol, légy laza és semmiképp ne stresszelj a korkülönbség miatt! Nem szabad problémaként felfognod, el sem hinnéd, mennyi előnye lehet annak, ha a párod már kissé tapasztaltabb és komolyabb. Cikkünkben olyan tényeket gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek elűzni a bizonytalanságodat.

Nagyobb az élettapasztalata

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha idősebb pasival jársz, hogy több a tapasztalata van, mint neked az élet szinte minden területén, és ebből te is profitálhatsz.

Legyen szó karrierről vagy esetleg párkapcsolatról, ő biztosan tudja, mit miért csinál és hogy mit akar elérni az életben.

Nem csak tanácsokat érdemes tőle kérned, az együtt töltött idő alatt szinte észrevétlenül is tanulhatsz tőle és általa bölcsebbé is válhatsz.

Anyagi dolgai rendezettek

Tinédzserként vagy a húszas éveink elején leginkább csak gyűjtögetünk, próbálunk félre tenni erre-arra, igyekszünk megvenni azokat a dolgokat, amelyre szükségünk van.

Ha nem engedhetünk meg magunknak valamit, kölcsönkérünk a szüleinktől vagy kicsivel több munkát vállalunk be. Amennyiben a párod idősebb nálad, lehet, hogy ő már túl van ezen az időszakon és anyagi helyzete stabil.

Albérlet helyett már a saját lakásában lakik és tudja, hogyan lehet pénzt megtakarítani, felkészült az esetleges nehéz helyzetekre és gondol a jövőre.

Érzelmileg stabilabb

Az idősebb férfiak általában nyugodtabb típusúak, hiszen már túl vannak a rövid románcokon, a heves fellángolásokon.

Ez azért is jó dolog, mert a szélsőséges érzelmek kifejezése helyett harmóniára és hosszú távú kapcsolatra törekszik.

Téged is tud vezetni és terelgetni, kissé visszafog, mégis jó irányba vezérel. Kapcsolatotok nem lesz viharos, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne szenvedélyes!

Tudja, hogyan kell bánni egy nővel

Azt nem garantáljuk, hogy az idősebb férfiak mindegyike romantikus alkat, de tapasztalatuknak hála már tudják, mi az, amivel valóban boldoggá tehetnek egy nőt.

Vannak köztük igazi úremberek, akik rendszerint meglepik kedvesüket virággal vagy egyéb aprósággal. Nem fukarkodnak a bókokkal, mindig megdicsérik külsőnket.

Tudják, mikor mire van szükségünk, néha elvisznek moziba vagy étterembe.

No és nem utolsósorban fantasztikus éjszakákat tölthetsz el egy olyan pasival, akinek már van bőven tapasztalata.

Olvastad már?  Bizonyított: ezek azok a női hajszínek, amikért a legtöbb férfi bolondul

Nem stresszel a szüleiddel való találkozás miatt

Bizonyára már volt néhány barátnője előtted, ezért tudja, hogyan viselkedjen a szülők előtt. A legelső találkozáskor sem stresszel, nyugodtan kezeli a helyzetet.

Az alkalomnak megfelelően öltözik fel, udvariasan és tisztelettudóan viselkedik. Sőt tapasztalatának hála van rá esély, hogy nagyon is jól ki fog jönni a szüleiddel.

Lesznek közös témáik, jól megértik majd egymást. Neked is jobb érzés az, ha a szüleid elfogadják a választottadat.

Elfogad olyannak, amilyen vagy

Az évek során valószínűleg volt arra lehetősége, hogy viszonylag jól kiismerje a női nemet. Lehet, hogy volt már vékony és kicsit vastagabb barátnője is, és ő már tudja azt, amit a zöldfülűek nem: a külsőnél vannak sokkal fontosabb értékek.

Ő garantáltan a személyiséged miatt fog szeretni, nem fogja bánni, ha felszalad rád egy-két kiló vagy ha kócosan ébredsz reggel.

Természetesen nem kell elhanyagolnod magad, de valószínűleg ő nem rója majd fel, ha esetleg előző nap elfelejtetted simára borotválni a lábadat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást