Időgép teszt. Derítsd ki, melyik múltbéli életszakaszoddal van még dolgod

Időgép teszt. Derítsd ki, melyik múltbéli életszakaszoddal van még dolgod

Címlap / Életmód / Lélek / Időgép teszt. Derítsd ki, melyik múltbéli életszakaszoddal van még dolgod

Ha lenne egy időgéped, használnád? Hova utaznál vissza legszívesebben? Kijavítanád a tegnap történteket, elkalandoznál a jövőbe, vagy teljesen átírnád a történetedet? Derítsd ki, hogy melyik életszakaszoddal van még dolgod, így sikeresebben folytathatod az önismereti munkádat.

0%

Melyik életszakaszodban voltál a legboldogabb?

Emlékszel eddigi során meghatározó traumákra? Ha igen, mikor?

Mit jelent számodra a boldogság?

Sokszor motoszkál a fejedben az, hogy „mi lett volna, ha…?”

A benned élő kisgyerek hány éves lehet?

Időgép teszt. Derítsd ki, melyik múltbéli életszakaszoddal van még dolgod
Gyerekkor

Szuper gyerekkorod volt, tele vidámsággal és nevetéssel, de van ott még valami elintéznivalód, ami miatt nem tudsz haladni a jelenlegi életedben. Lehet, hogy egy jelentéktelennek tűnő trauma, esetleg egy emberi kapcsolat az, ami nem enged továbblépni ebből az életszakaszodból. Ez azt jelenti, hogy lelkileg még ott vagy, megakadtál és nem dolgoztál fel bizonyos dolgokat. Felnőtt létről csakis akkor beszélhetünk, ha már az összes életszakaszod traumáit kidolgoztad magadból és mindennek az origója a gyerekkor. Lehet, hogy korántsem volt olyan tökéletes minden, csak az elméd rejti el előled a valóságot.
Kamaszkor

A gimi egyesek számára a legjobb időszak, mert részesei lehetnek egy olyan közösségnek, melyben népszerűek és kívülről mindent megkaptak, amit ez a korszak tartogathat számukra. Nem mindenkinek tökéletes a kamaszkora, sokak számára küszködés. Talán neked sem voltak olyan tökéletesek a gimis évek, csalódhattál, megbánthattak, vagy éppen te bántottál. Az elakadásod mindig megmutatja, hogy jelenlegi élethelyzetedet miként befolyásolja. Egy gimiben átélt szerelmi csalódás akadályozhatja a jelenlegi szerelmi életedet, ezért nagyon fontos egy kis időre visszautazni oda és helyre tenni mindent.
Közelmúlt

Viszonylag keveset foglalkozol a múlttal, inkább a jelent éled meg legszívesebben. Alapvetően ez egy jó dolog, de valóban ez az igazság, vagy csak menekülsz valami elől? Ritka az olyan eset, amikor valakinek semmilyen trauma nem született eddigi élete során, jóformán lehetetlen. Semmi gond, haladj kis lépésekben és kezdd a közelmúlt eseményeivel. Biztosan értek mostanság olyan események, melyek kicsit kizökkentettek a harmóniádból és talán ezért is zárkózol el annyira a múlttól. Nem kell ott ragadni, viszont az átélt dolgokkal igenis foglalkoznunk kell érzések szintjén.
Jövő

Mondhatni teljesen zárt kapukat döngetünk nálad, mert egyáltalán nem akarsz régi traumákkal foglalkozni. Inkább a jövő felé tekintesz és kezdésnek ez sem egy rossz irány. Ha a múlt még túl fájdalmas, akkor kezdd a munkát a jövőddel. Milyen képet látsz magad előtt? Mi az, amit szeretnél megvalósítani és mit nem szeretnél ott szívesen látni? Történik valami meghatározó dolog az életedben akkortájt? Mostanra rájöhettél, hogy az álmaidra vagyunk kíváncsiak, melyekből már el lehet indulni korábbi életszakaszok felé is. De nem mindenkinél megy könnyen az időutazás a múltba, ezért a jövő egy jó kiindulási pont lehet számodra is.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!