Egészség / Életmód / Lélek

5 idézet, ami segít felállni, ha padlóra kerültél és semmi kiutat sem látsz

5 idézet, ami segít felállni, ha padlóra kerültél és semmi kiutat sem látsz

Néha mind érezzük úgy, hogy padlóra kerültünk és nem látjuk a kiutat, de ilyenkor már egy jó szó is nagy segítség lehet és elég nagy motiváció ahhoz, hogy felkelj és tovább folytasd az életedet. Összegyűjtöttük neked azokat az idézeteket, melyek erőt adnak majd a folytatáshoz, ha az élet pillanatnyilag padlóra küldött.

Rocky Balboa

„A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!”

Amikor kitűzöl magad elé egy célt, számítanod kell rá, hogy az út során érnek pofonok, amiket muszáj állnod ahhoz, hogy végül valóra váltsd az álmaidat. Senki nem fog úgy küzdeni az álmaidért, mint ahogyan te tehetnéd, szóval ne mástól várd a küzdelmet, csak magadtól. Ne félj a harctól, ettől csak erősebb leszel.

Oprah Winfrey

„Minden idők legnagyobb felfedezése, hogy az ember meg tudja változtatni a jövőjét pusztán azáltal, hogy megváltoztatja a hozzáállását.”

Amikor nem látod a kiutat a jelenlegi élethelyzetedből, akkor az azt jelenti, hogy még megragadtál valami régiben, valami rosszban, ami már nem a te javadat szolgálja. De nem kell ennek így folytatódnia. Ha megváltoztatod a hozzáállásodat és a gondolkodásodat, akkor végül ott találhatod magad, ahol lenni szeretnél.

Daniel Keyes

„Azelőtt kinevettek, lenéztek a tudatlanságom és nehéz felfogásom miatt; most gyűlölnek a tudásom és értelmem miatt.”

Azt jó, ha tudod, hogy mindig minden változhat. Amit, vagy akit még ma szerettél, az nem biztosíték arra, hogy holnap, vagy jövő héten is így lesz. Senki felett ne ítélkezz és te is ezt várd el az emberektől a te irányodba, mert minden változhat. Ha valakit lenéznek, te ne állj be a sorba, mert az emberek bármire képesek, amit igazán szeretnének, így nem tudhatod, hogy mikor fordulhat az a bizonyos kocka.

Steve Jobs

„Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.”

Ha van egy célod, akkor tegyél érte, de ne úgy, hogy közben másokra hallgatsz mert ők mindig letérítenek majd az utadról. Nem feltétlen azért, mert rosszat akarnak, hanem éppen ellenkezőleg, túlságosan jobban tudják, hogy mi lenne neked a legjobb. Pedig azt egyedül te tudhatod, pont ebben rejlik a szupererőd. Fejtsd meg magad és küzdj az álmaidért!

Mark Hume McCormack

„Azok az emberek, akiknek minden sikerül, nem feltétlenül okosabbak. Egyszerűen csak jobban átlátják a helyzetüket, és nem félnek kihasználni a lehetőségeiket. A győztesek már rég akcióba lendültek, amikor az ellenfeleik még csak az ajánlatot fontolgatják.”

Felesleges várnod a tökéletes pillanatra, mert az soha nem jön majd el. Muszáj kockáztatnod akkor, amikor úgy érzed, hogy itt az idő. Ne kérd ki mindig mások tanácsát, egyszerűen csak cselekedj! Igen, lehet, hogy elbuksz, de nem baj, legalább tapasztalatot szereztél ahhoz, hogy legközelebb mit csinálj másképp. És a végén a sok befektetett munkád úgyis megtérül, csak bízz magadban!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást