Van olyan dolog, ami idegesít a pasidban? Mondd el!

Van olyan dolog, ami idegesít a pasidban? Mondd el!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Van olyan dolog, ami idegesít a pasidban? Mondd el!

Anita, tizenkilenc éve él a párjával, és két gyermekükkel

A legidegesítőbb szokása, hogy kérdésre-kérdésre válaszol. Ezt az elmúlt évtizedekben sem tudta kinőni. Ez azért jelent nekem problémát, mert sokszor nem kapok választ fontos dolgokra. Ilyenkor az csinálom, hogy kitalálom, hogy mi lehet a válasz, és ő rábólint, hogy igen vagy nem. Ezzel az a gondom, hogy bármire gondolhatok. Olyan mintha barkóbáznék olykor. Meg, ha rossz szokást kellene mondanom, bárcsak ne fújná olyan hangosan az orrát a fürdőszobában. Ez az egyetlen idegesítő szokása.”

Réka, nemrég szakított a párjával

„Én már túl vagyok azon, hogy idegesítsenek szokások a férfiakban. Mert jobb dolog az, hogy jól érezzük magunkat, és hogy harmónia legyen. És sokkal fontosabb egy ölelés. egy kedves szó, mint egy idegesítő gondolat, egy pár széthagyott zokni és kicsöppent fogkrém vagy egy lehajthatatlan WC ülőke miatt. Nem vagyok sem elnéző és megbocsátó sem. Csak egyszerűen ez van.”

Férfiak idegesítő tulajdonságai
ArturVerkohvetskiy/depositphotos.com

Jutka, 20 éves házasság után elvált, azóta megözvegyült

„A legnagyobb és legrosszabb szokása az az alkohol probléma volt, azt jó lett volna, ha nem teszi a házasságunk alatt.

De ezen kívül az bosszantott a legjobban, hogy elfelejtett dolgokat. Megbeszéltünk valamit és egyáltalán nem azt csinálta. Azt gondolom, hogy nem szenilis volt, hanem direkt csinálta. Mert valószínűleg nem tartotta fontosnak és csak halogatta, mint Pató Pál úr, hogy azok a dolgok úgysem annyira lényegesek, hogy megcsinálja. Félt a megoldásoktól, és rám bízta, hogy oldjam meg. Nagyon sok mindent én oldottam meg.”

Adrienn pár hónapja van együtt a párjával

„Nincsen idegesítő vagy rossz szokása a pasimnak. Nem mondom, hogy tökéletes, de amikor például beleveti magát egy bulis éjszakába, olyankor nem tud leállni. Ez az egyetlen dolog, amitől falra tudnék mászni. Még ha szétdobálná, a ruháit sem zavarna, mert utána úgyis összepakolnám. Bár lehet, jobb lenne, ha többet beszélgetnénk. De úgy vélem, hogy az érzelmek múlásával előjönnek az idegesítő szokások. A szerelem hiány miatt, már minden bosszantani fog a másikban.”

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást