Ilyen egy igazán jó hűsítő szex a kánikulában – 9 kipróbált tipp!

Ilyen egy igazán jó hűsítő szex a kánikulában – 9 kipróbált tipp!

Címlap / Szerelem / Szex / Ilyen egy igazán jó hűsítő szex a kánikulában – 9 kipróbált tipp!

Vizes test

Amikor az ember teste nedves, akkor könnyebben tud párologtatni, tehát a hűtés ideálisabb. Ha zuhanyozás után közvetlenül egymásnak esünk, akkor a száradó cseppek egy jó darabig hűtik a testünket.

Persze, ahogy a hangulat forrósodik, úgy szárad meg a bőr is, ezért nem árt egy spriccelőt bekészíteni az ágy mellé, hogy amikor e kedélyek csillapodnak, egy – két fújással helyre tudjuk tenni a kifulladt szervezetünket.

Jég

Már régóta tudjuk, hogy a jég egy remek játékszer, új lendületet ad a szeretkezéseknek. Ez különösen igaz ebben a kánikulában, amikor a bőrünkhöz érő fagyott víz szinte sistereg.
Vigyázzunk azonban, hogy csak mértékkel használjuk, mivel a túl sok fagyos játék nem csak a testet, de a hangulatot is könnyen lehűtheti.

Zuhany vagy kád

Előbb már említettünk, hogy a zuhanyból kilépve milyen jól eshet a melegben a hűsítő szex. De minek kilépni? A tus alatt is csodálatos perceket szerezhetünk egymásnak, miközben a hűvös víz cirógatja a testünket. Ha lehet, akkor állítsuk a zuhanyrózsa fejét olyan fokozatba, amiben csak permetezi a vizet, így spórolunk a számlán is, és a zubogó tus sem lesz utunkban.

istockphoto

Medence

Még egy fokkal hűvösebb környezetben lehetünk, ha az együttlétet a medencébe tervezzük. Ebben az esetben azonban kell egy kis előkészület: mindenképpen szerezzünk be egy kevés síkosítót. A víz ugyanis elmossa a kialakult nedvességet, így fájdalmas pillanatokat szerezhet nekünk. Ha nincs lehetőségünk ezt a praktikát megejteni, akkor kint történjen meg a behatolás, és összeforrva ereszkedjünk a hűs habokba.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást