Így hordd a megunhatatlan kis fekete ruhát

Így hordd a megunhatatlan kis fekete ruhát

Címlap / Stílus / Divat / Így hordd a megunhatatlan kis fekete ruhát

Biztos vagyok benne, hogy szinte már mindenki találkozott a ,,kis fekete” fogalmával.  Vizsgáljuk meg egy kicsit közelebbről, hogy mit is jelent ez pontosan. A ,,kis fekete” egy olyan alkalmi jellegű, elegáns ruha, ami minden felkészült nő gardróbjában Jolly Jokerként díszeleg.

Ha váratlanul becsúszik egy randi, esetleg egy parti, amire nem tudtál különösebben felkészülni, vagy éppen csak színházba szeretnél elmenni, bármikor megmentheti ez a legendás ruhadarab a helyzeted.

Fekete színéből adódóan elég diszkrét ahhoz, hogy bármilyen alkalomra megállja a helyét, és pont ezért könnyebben tudd kombinálni más darabokkal is. 

Fontos szempont, hogy a kis fekete alkatunknak megfelelően választott legyen, és nem árt, ha kevésbé díszített, mert ezáltal kedvünkre variálhatjuk hozzá a kiegészítőinket is.

Természetesen lehet több ilyen tuti darab is a szekrényünkben, az mindig jó, ha esetleg még válogatni is tudunk közülük.

Ez a praktikus ruhadarab lehet egy egyszerűbb, vagy akár egy rafináltabb fazon is, ennek az igényünknek csupán az egyéniségünk szabhat határt. Nem árt tisztában lennünk vele, hogy sok esetben a letisztultabb, egyszerűbb fazonok sokkal időállóbbak, mint azok, amelyek jobban hordozzák magukon az aktuális trendek jellemzőit.

Mindenképpen jó, ha a kedvenc kis feketénket többféleképpen is viselhetjük. Jól mutathat egy hosszabb kabáttal, vagy kevésbé hűvös időben egy elegáns blézerrel, esetleg egy könnyed kardigánnal is. Ha ilyen sokféleképpen szeretnénk hordani, akkor nem árt, ha a hozzá tartozó egyéb kiegészítő darabokat is a ruhához választjuk vásárláskor. Természetesen a kiegészítők közül is vehetünk néhányat tudatosan kifejezetten ehhez a ruhadarabhoz.

Biztosan jól jön még egy táska és egy csinos magassarkú is, amit szintén a ruhához választunk, és ezzel keretet adunk outfitünknek. Arra azért figyeljünk mindenképpen, hogy az alkalmi viselet esetében a cipő, táska és az öv különösen jól passzoljanak egymáshoz.

A kis feketéhez viselhetünk bátran színeket is, ugyanis szinte minden árnyalat jól mutathat, ha nem esünk nagy túlzásokba a színmennyiséget illetően.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást