A hónalj szőrtelenítése. Az 5 legjobb módszer

A hónalj szőrtelenítése. Az 5 legjobb módszer

Címlap / Stílus / Test / A hónalj szőrtelenítése. Az 5 legjobb módszer

A hónaljszőrzet a legzavaróbb szőr egy nőn. A következő tanácsokkal és szőrtelenítő módszerekkel segíteni szeretnénk a szőrtelenítésben.

1. Lézer szőrtelenítés

Lézeres pulzáló fénnyel roncsolják a hajhagymákat, hogy ezekből többet ne tudjon szőr kinőni. Hátránya, hogy egy végleges szőrtelenítés sok kezelést igényel, ráadásul elég költséges.
Minden lézeres szőrtelenítést végző szalon előre elmondja, hány ülés szükséges, míg szőrteleníteni tudják a teljes felületet.

2. Szőrtelenítő krémek

A szőrtelenítő krémek alapvetően lebontják a szőrt, így elegendő csak letörölni az elhalt szőrszálakat.
A krémek egyes személyeknél allergiás reakciókat válthatnak ki, ne hagyjuk többet bőrünkön a javasolt maximum időnél, és ha égető érzést tapasztalunk, azonnal mossuk le.

3. Borotva

Nem kétséges, hogy a legegyszerűbb és legelterjedtebb szőrtelenítő módról van szó. A hónalj szőrzetét egy éles több pengélyű borotva könnyűszerrel levágja. A legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha előtte felpuhítjuk a bőrt (zuhanyzunk vagy fürdőzünk), hogy a meleg víz puhítsa a bőrt és a szőrszálakat.
Használjunk jó minőségű borotvát és borotvahabot.
A szőrszálak különböző irányba nőhetnek, mindig borotváljuk a szőr növekedésével ellentétes irányba.

4. Gyantázás

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a gyantázás a legjobb megoldás ami az árat és a hosszan tartó szőrmentes bőrt illeti. Gyantázás után kb. 3-4 hétig szőrmentes marad a hónalj. A gyantázási procedúra alig pár perc. 
Ami ellene szól, az a hírtelen fájdalom, de szakértő kezek alatt ez sem tűnik nagynak. A gyantázást mi magunk is elvégezhetjük, a művelet után a bőrröl speciális olajjal távolítsuk el a gyantát és hideg vízzel nyugtassuk a bőrt.

5. Szőrtelenítés elektrolízissel

A hajhagymákat elektromos áram segítségéve pusztítják el. Ez egy végleges szőrtelenítési mód, kissé költséges, de kíváló eredményeket lehet elérni vele. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást