A holdjegyed vagy a napjegyed erősebb? Ezekből következtethetsz rá, melyik a dominánsabb

A holdjegyed vagy a napjegyed erősebb? Ezekből következtethetsz rá, melyik a dominánsabb

Címlap / Életmód / Ezotéria / A holdjegyed vagy a napjegyed erősebb? Ezekből következtethetsz rá, melyik a dominánsabb

Egy korábbi cikkünkből te is kideríthetted, mi a holdjegyed – de azt vajon honnan tudhatod, ha erősebben befolyásolja a személyiségedet, mint a horoszkópod?

Nagyon érzelmes vagy

Amint azt a bevezetőben olvashattad, a Hold az érzelmeinket befolyásolja, ezért az első intő jel, hogy rád is inkább a holdjegyed gyakorol hatást, az, hogy szinte folyamatosan túlcsordulnak az érzelmeid. Különösen igaz ez akkor, ha a számítások alapján egy viszonylag érzelmes jegyben áll a Holdad, például HalakMérleg vagy Rák.

Természetesen nem csak ezeknek a csillagjegyeknek van egy kevésbé titkolt, érzelmes oldala, de az említett zodiákusokban nagy eséllyel megerősödnek a szeszélyes megnyilvánulások, az érzelmi kitörések, és minden bizonnyal nem azok közé fogsz tartani, akik túlságosan racionálisan látják a világot.

Nagy hatást gyakorol rád a Hold ciklusa

Ha megváltozik a viselkedésed újhold vagy telihold idején, akkor talán mondanunk sem kell, alighanem a te esetedben is a holdjegyed a dominánsabb. A Hold ciklusa mindenkire hatást gyakorol, de erősebben befolyásolja azokat, akik érzékenyebben reagálnak a változásaira.

Észreveheted, hogy telihold idején rosszabbul alszol, esetleg jobban megéled a nőiségedet, kifejezetten vonzónak érzed magadat, és legszívesebben azonnal ágyba bújnál a szerelmeddel. Ezzel párhuzamosan lehet, hogy kicsit ingerültebb és feszültebb is leszel, ám amint elmúlik ez a pár nap, minden visszatér a régi kerékvágásba.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást