A Mérleg jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

A Mérleg jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Mérleg jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Mérleg jegyében születtél!

Mérleg horoszkóp Kos aszcendens

A Mérleg horoszkóp és aszcendens egyaránt nagyon jó hatást gyakorolhat mindenkire, különösen azokra, akik inkább maguknak valóak, vagy nagyon hevesek. Te – tüzes aszcendensednek köszönhetően – utóbbiak táborát erősíted.

A Mérleg horoszkópod ugyanakkor remekül árnyékolja rossz tulajdonságaidat és nemességet, figyelmességet, a törődés képességét adja számodra.

Jóval kedvesebb vagy, mint egy átlagos Kos aszcendensű ember, és a nagylelkűség is sokkal inkább jellemző rád.

A diplomáciai képességed ugyancsak kiemelkedőbb, és mivel ez párosul a Kos kitartásával és tenni akarásával, minden problémádat megoldással zárhatod, minden tervedet siker koronázhatja.

 

Mérleg horoszkóp Bika aszcendens

Minden bizonnyal te vagy a férfiak álma, ugyanis két igazán nőies jegy találkozik benned. Egy személyben vagy a szenvedélyes hódító és az egyensúlyra, harmóniára törekvő, odaadó feleségjelölt.

Vonzó, magabiztos nő vagy, aki pontosan tudja mit (kit) akar, és hogyan szerezhetné meg.

Az életed jelentős része a párkapcsolataid és az érzelmeid körül forog, de nagyon jól bánsz úgy általában az emberekkel.

Ezt annak köszönheted, hogy a Bika aszcendensed markánsságát és határozottságát remekül ellensúlyozza a Mérleg horoszkópod szelídsége, figyelme.

 

Mérleg horoszkóp Ikrek aszcendens

A Mérleg horoszkópod neked is segít, hogy könnyebben rendezd a konfliktusaidat, megértőbb, türelmesebb legyél másokkal.

Mivel a Mérlegek remek diplomáciai képességgel rendelkeznek, a horoszkópod támogat, hogy legyőzd az Ikrek aszcendensed szertelenségét.

Nagyobb odaadással tudsz mások felé fordulni és mivel együttérzőbb is vagy, jóval gördülékenyebben tudod intézni a különféle fennakadásaidat.

Mindezek ellenére sikerült megőrizned az Ikrek oldalad kettőségét, de egy átlagos Ikrekhez képest sokkal könnyebben el tudod kötelezni magadat a helyes úton.

 

Mérleg horoszkóp Rák aszcendens

A Mérleg-Rák kettősére pozitív hatást gyakorol a Vénusz bolygó: ez az állás szerencsés életet, érzelmekben dúskáló párkapcsolatokat eredményez számodra.

Gond nélkül az ujjaid köré csavarod a férfiakat, már csak azért is, mert a horoszkópodnak köszönhetően jó adag harmónia iránti vágyat és nyugalmat kaptál.

Ezek a tulajdonságok remekül kiegészítik az állandóan pörgő, tenni akaró Rák személyiségét, aki egyébként a végtelenségig tudja hajszolni magát a család érdekében.

Nos, a végkimerülést nem engedi a Mérleg horoszkópod, és folyton rávezet téged az evilági élvezetek fontosságára.

 

Mérleg horoszkóp Oroszlán aszcendens

Az életedet alapvetően meghatározza, hogyan viszonyulsz másokhoz, és hozzád hogyan viszonyulnak a többiek. Kedves, törődő személyiséged van, gond nélkül ismerkedsz, legyen szó barátságról, vagy szerelemről.

Mindig a harmóniára törekszel és az aszcendensed nagy segítséget nyújt abban, hogy az Oroszlán éned túlzásai háttérbe szoruljanak.

Legnagyobb problémád az lehet, hogy nem tudsz több felé szakadni, és ez főleg a párkapcsolatokat illetően zavar.

Egyszerre vágysz a rendszeres újdonságra, mások elismerésére és csodálatára, valamint a folyamatos és biztos stabilitásra.

 

Mérleg horoszkóp Szűz aszcendens

Nagyon erős hatást gyakorol rád az aszcendensed, ami egy bizonyos szempontból jó: nem vagy annyira csapongó, könnyen puhítható személy, mint egy átlagos Mérleg.

Másrészről viszont – éppen az előbbiből adódóan – hajlamos vagy arra, hogy túlságosan is egyhangúnak és unalmasnak lásd az életet, ne vedd észre a benne rejlő szépségeket, lehetőségeket.

Az alapszemélyiséged ennek ellenére harmonikus és kiegyensúlyozott, hiszen benned egy realista, precíz és egy érzelem gazdag, összhangra törekvő jegy találkozik.

 

Mérleg horoszkóp Mérleg aszcendens

Ha nem csak a zodiákusod, hanem az aszcendensed is Mérleg, akkor számodra a kiegyensúlyozott élet, azon belüli is a harmonikus kapcsolat mindennél előbbre való.

Kedves, udvarias nő vagy, amihez kapcsolódik egy vonzó, bájos külső is, így aztán nem meglepő módon mágnesként tapadnak rád az emberek.

Könnyedén kialakítasz új, szoros kapcsolatokat, akár nőkről, akár férfiakról van szó, de messze nem mindenkit engedsz közel magadhoz.

Az élet napfényes oldalát részesíted előnyben, ugyanakkor hajlamos vagy a melankóliára, már csak azért is, mert nem vagy túlságosan határozott: sokat vacillálsz a döntések előtt, és nagyban befolyásolja a hangulatodat az, mit gondolnak rólad mások.

 

Mérleg horoszkóp Skorpió aszcendens

A férfiak mindenekelőtt vonzónak találnak, hiszen a Mérleg nők nagyon csábítóak, ízlésesek – és ehhez adódik hozzá a Skorpiók ellenállhatatlan szenvedélyessége. Nem esik nehezedre tehát az ismerkedés, bár a továbblépéssel már időnként hadilábon állsz.

Egyfajta belső feszültség nehezíti meg a mindennapjaidat, hiszen nagyon ellentétes tulajdonságokat köszönhetsz a Mérleg horoszkópodnak és a Skorpió aszcendensednek.

Sokszor nyugtalanná, feszültté válsz, látszólag teljesen érthetetlen okokból, és nehezen tudod kordában tartani az érzelmeidet.

A kimondatlan sérelmek éppúgy feszélyeznek, mint amikor kiadod magadból őket, mert úgy érzed, ezzel gyenge pontjaidat feded fel.

 

Mérleg horoszkóp Nyilas aszcendens

Csodálatos kombinációt rejt a személyiséged, ugyanis nagyon jól összepasszol a Nyilas aszcendens és a Mérleg zodiákus: olyan ember vagy, akinek éppúgy nem esik nehezére a munkájából kihoznia a maximumot, minthogy boldog párkapcsolatot alakítson ki.

Játszi könnyedséggel értesz szót másokkal, szinte sugalmazod nekik a helyes utat, azokat a lehetőségeket, amik aztán a te hétköznapjaid gördülékenységét is elősegítik majd.

Nagylelkűségednek és harmónia iránti vágyadnak köszönhetően mágnesként vonzod az embereket és nem csak az ellenkező nemmel érted meg jól magadat, eredeti személyiségednek senki nem tud ellenállni.

 

Mérleg horoszkóp Bak aszcendens

Nagyon kellemes párost alkot a Bak aszcendens és a Mérleg zodiákus, hiszen az érzelmi túlfűtöttség, a harmónia iránti vágy találkozik a racionalista és határozott jellemmel.

Kiegyensúlyozottságra törekszel az életedben, amit előbb, vagy utóbb, de el is érsz: minden területen képes vagy arra, hogy megtaláld az összhangot.

Egyszerre tudsz koncentrálni a karrieredre, a családodra, a külsődre, a hobbidra és még a barátaidra is, ám pontosan ebben a sokoldalúságban adódik életed nehézsége.

Nagyon rosszul tudod érezni magadat, ha valahol megbomlik a harmónia, márpedig gyakorlatilag lehetetlen, hogy mindig minden stimmeljen.

 

Mérleg horoszkóp Vízöntő aszcendens

Gond nélkül felülemelkedsz az evilági dolgokon, te jóval túllátsz az anyagi értékeken.

Telítve vagy szeretettel, emberséggel, tenni akarással, törődéssel: alig várod, hogy mindezeket másokkal is megoszthasd.

Spontán vagy és vagy ellenállhatatlanul vonz a szociális élet, vagy már meg is találtad a saját utadat ezen a területen.

Ugyan határozott elképzeléseid vannak mindenről, a saját életedben mégsem mindig vagy annyira céltudatos, sokszor elbizonytalanodsz, hiszen állandóan kérdésekkel bombázod saját magadat.

Az életedet és az ízlésedet is nagyban meghatározza az elegancia, a szépség, a béke, az idill iránti igény.

 

Mérleg horoszkóp Halak aszcendens

Két nagyon érzékeny jegy találkozik benned, aminek köszönhetően te is hasonlóan emocionális ember lettél.

Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy hajlamos vagy megsértődni, felfújni a dolgokat, vagy magadra venni olyasmit, amit egyáltalán nem kellett volna.

Nem feltétlenül negatív dolog, de rád nézve sokszor hátrányos, hogy könnyen vállalsz magadra mártír szerepet, illetve az önfeláldozás sem áll távol tőled.

A Mérleg horoszkópodnak vonzó, nőies külsőt köszönhetsz, ami mindig felkelti a férfiak érdeklődését, ugyanakkor számodra az érzelmi kapcsolódás elsődleges – és egyébként is inkább kicsit konzervatívabb eszméket vallasz.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást