A Rák jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Rák jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Rák jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó. Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Rák jegyében születtél!

Rák horoszkóp Kos aszcendens

Ha valamiben, akkor a szerelemben jellemző módon nagy szerencséd van, legalábbis gond nélkül tudsz válogatni a férfiak között.

Ezt nagyrészt annak köszönheted, hogy a Rák jegyed biztosítja a kapcsolataid mély érzelmeit, a Kos aszcendensed viszont jó adag szenvedélyességet, határozottságot és tettrekészséget ad számodra.

Nyílt, határozott, viszont nem túlságosan rámenős természeted van, ugyanis az aszcendensedet erősen árnyékolja a Rák visszafogottsága és kedvessége, így jó esélyed van egy harmonikus, boldog életre.

 

Rák horoszkóp Bika aszcendens

Nagyon szerencsés csillagzat alatt születtél, erős hatást gyakorol személyiségedre a Vénusz bolygó – innen már nem nehéz kitalálni, hogy a szerelemben éppúgy sokszor utolér szerencse, mint az élet egyéb területein.

Érzékeny, érzelmes lélek vagy, aki komolyan érdeklődik a különféle művészeti ágak iránt, és aki mindenben képes meglátni a szépet.

A Bika aszcendensed konokságát gyengíti a Rák zodiákusod, kedvesebbé, nyíltabbá teszi, viszont előbbitől kitartást és öntudatot, stabilitást kapsz.

 

Rák horoszkóp Ikrek aszcendens

Ennek a két könnyed és érzelmes jegynek a találkozása sajnos meglehetősen ingatag talajra vezet.

A Rák érzékeny, visszafogott és kedves, mindenkivel törődő természetét még inkább elbizonytalaníthatja az Ikrek szertelensége.

Felerősödik a zodiákus kíváncsisága, hiszen az Ikrek mindenbe belekap, de kitartás híján semmit sem fejez be – a Rák még ritkábban és még lassabban veti bele magát új dolgokba, legfeljebb csak akkor bevállalós, ha a családjáról van szó.

Nehézségek adódhatnak a párkapcsolatokban is, hiszen a Rák igényli a stabil otthont, a családot, az Ikrek viszont hajlamos a kilengésekre.

 

Rák horoszkóp Rák aszcendens

Amikor az aszcendens és a horoszkóp találkozik, akkor felerősödnek a jegyek pozitív és negatív tulajdonságai egyaránt.

Ez a párosítás végtelenül érzelmes és törődő emberré tesz téged, mégpedig olyanná, akinek az élete mindig mások körül forog.

Jó eséllyel szociális munkát végzel, más emberekkel foglalkozol és el se tudod képzelni az életedet az anyaság megélése nélkül.

Gondoskodó, szeretetteljes vagy, ugyanakkor ez a sok érzelem sokszor vezet az életedben sértődéshez, megbántódáshoz, és sajnos nincs túl sok bátorságod kiállni magadért, a céljaidért, nagyon nehezen konfrontálódsz.

 

Rák horoszkóp Oroszlán aszcendens

Alapvetően kiegyensúlyozott és boldog életed lehet, hiszen nem áll túlságosan távol egymástól a benned kapcsolódó, két jegy.

Éppen csak annyira különböznek, hogy felerősítsék a jó tulajdonságokat, a rosszakat viszont háttérbe szorítsák.

Az Oroszlán kissé egocentrikus gondolkozását remekül ellensúlyozza a Rák család- és emberszeretete, viszont az aszcendensed erőt, energiát és tettrekészséget biztosít számodra.

Alapvetően pozitív felfogású, optimista ember vagy, aki a harmóniára törekszik, és akinek nagyon fontos szeretteinek, kiemeltképpen gyermekeinek boldogsága.

 

Rák horoszkóp Szűz aszcendens

Meglehetősen érzelmes, érzékeny nő vagy, ám jó adag gátlásossággal is megáldott a sors.

Mindenki számára megközelíthetetlennek tűnsz, és ebben van is igazság, ám pontosan ez a diszkrét távolságtartás az, ami felkelti a férfiak érdeklődését.

Sokan meghódítanának, és ennek a Rák zodiákusod nagyon örül, hiszen ez az oldalad szeretne boldog és kiegyensúlyozott családot.

Az aszcendensed viszont mindig arra bátorít, hogy lépj vissza kettőt, mert nagy a sérülésveszély.

Könnyű téged felmérgesíteni, a problémáidat viszont nem kommunikálod könnyedén, ellenben rendszerető, precíz vagy, és mindig magas mércét állítasz saját magad elé.

 

Rák horoszkóp Mérleg aszcendens

Akárcsak a Rák-Bika párosára, úgy a Rák-Mérleg kettősére is pozitív hatást gyakorol a Vénusz bolygó.

Ez az állás szerencsés életet, érzelmekben dúskáló párkapcsolatokat eredményez számodra.

Gond nélkül az ujjaid köré csavarod a férfiakat, már csak azért is, mert az aszcendensedtől jó adag harmónia iránti vágyat és nyugalmat kapsz.

Ezek a tulajdonságok remekül kiegészítik az állandóan pörgő, tenni akaró Rák személyiségét, aki egyébként a végtelenségig tudja hajszolni magát a család érdekében.

Nos, a végkimerülést nem engedi a Mérleg aszcendens és folyton rávezet téged az evilági élvezetek fontosságára.

 

Rák horoszkóp Skorpió aszcendens

Mozgalmas lehet az életed a párkapcsolataidat és úgy általában a kapcsolataidat tekintve, hiszen igazi, nagybetűs Nő vagy.

A Rák zodiákusodtól megkapod mindazt, amitől tökéletes feleség és anya lehetsz.

Jó adag kedvesség, figyelmesség, törődés jár ezzel a horoszkóppal, azonban ezt csodásan kiegészíti a mindig határozott és titokzatos Skorpió aszcendens.

Utóbbinak köszönhetően még sokkal-sokkal ellenállhatatlanabb vagy a férfiak szemében, hiszen nincs még egy olyan szenvedélyes és rejtelmes jegy, mint a Skorpió.

A határozottságod egyszerre vonzó és félelmet keltő lehet, de nem akkor, ha ilyen érzelmes zodiákus árnyalja a Skorpió énedet.

 

Rák horoszkóp Nyilas aszcendens

Egy átlagos Rákhoz képest neked sokkal nagyobb a kalandvágyad, és ezt bizony a Nyilas aszcendensednek köszönheted.

Lételemed az utazás, új emberek, kultúrák, vagy éppen tájak megismerése és rettentően kíváncsi is vagy.

Az érzelmi életed is változatos, általában hullámzó, ugyanis két véglet között küszködsz: a Rák zodiákusod vágyik a biztos pontra, a családra, a komoly kapcsolatra, viszont a Nyilas oldalad nem igazán tudja elképzelni, hogy egy életre feladja a kalandozást.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy vonzónak és érdekesnek tartanak mások, akikkel gond nélkül szóba tudsz elegyedni – a kísértés szinte állandó.

 

Rák horoszkóp Bak aszcendens

A jó kedvedet sajnos sokszor árnyékolja aggodalom, mintha gyakran azt várnád, mikor történik veled valami rossz.

Nagyon érzékeny vagy, köszönhetően a Rák zodiákusodnak, ugyanakkor kritikus és realista is, tekintve a Bak aszcendensedet.

Előbbi sokszor visszafog, elveszi a bátorságodat, pedig az éned egyik oldala folyamatosan hajtana előre és tettrekészségre sarkall.

Mégis, a legtöbbször inkább kivársz és biztosra mész, hiszen annyira érzelmes és figyelmes vagy, hogy végképp nem akarsz megbántani senkit.

 

Rák horoszkóp Vízöntő aszcendens

Két véglet harcol benned, és ezt bizonyára nagyon jól érzed.

A Rák zodiákusod hagyománytisztelő, családbarát életre vágyik, míg a Vízöntő sokkal szertelenebb és szabadabb felfogású.

Teljesen egyén- és helyzetfüggő, éppen melyik éned kerekedik felül rajtad, de sokkal jellemzőbbek rád a végletek, mint az összhang megtalálása.

Gyakran megesik, hogy kételkedsz, nem tudod magad sem, mire vágysz igazán, mert mire eldöntöd, addigra vagy elszalasztod a lehetőséget, vagy úgy véled, jobb, ha kivársz, és a sorsra bízod az egészet.

Mindezek mellett nagyon figyelmes, kedves és törődő ember vagy, olyan, aki sosem tudna ártani másoknak.

 

Rák horoszkóp Halak aszcendens

Ha kifejezetten érzelem gazdag, romantikus és szentimentális párost keresünk, akkor a te zodiákusod és aszcendensed tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak.

Jó esély van rá, hogy egyetlen helyen érzed igazán jól magadat: a művészetekben.

Minden adott hozzá, hogy ebben a világban kifejezd magadat, akár írsz, akár zenélsz, vagy éppen festesz, a lényeg, hogy alkoss, nyomot hagyj a kortársaid és az utókor számára.

Csak a hasonló művészlelkek értenek meg igazán, azokkal jössz ki jól, akik felül tudnak emelkedni az evilági történéseken és valami többre, jobbra vágynak.

Te magad is erre vágysz, az ideált, a tökéletesen keresed és kutatod mindenben.

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!