Életmód / Ezotéria

Ilyen hatással van rád a telihold a csillagjegyed alapján

Ilyen hatással van rád a telihold a csillagjegyed alapján

Kos

Tele vagy energiával, minden projektbe teljes erőbedobással veted bele magad, keményen dolgozol és eltökélt vagy, ezért pedig szereted learatni az elismerést. Teliholdkor különösen fontos számodra, hogy értékeljék erőfeszítéseidet.

Bika

Szereted, ha az élet stabil és nyugodt körülötted, telihold alatt mégis van benned egy kis nyugtalanság. Ilyenkor elmerengsz emberi kapcsolataid és munkahelyi sikereid háza táján, majd számot vetsz, mibe volt érdemes energiát fektetni. 

Ikrek

Nem bírod elviselni a monotóniát és teliholdkor különösen felerősödik benned az igény arra, hogy új, kreatív dolgokba vágj bele. Ilyenkor olyan tevékenységekben is örömed leled, amik iránt egyébként nem érdeklődnél és sikerrel fejleszted magad.

Rák

Lojális vagy, akire a családja és barátai mindig számíthatnak, telihold idején pedig ez különösen igaz. Ilyenkor elégedettebb vagy az életeddel, mint máskor, ezért úgy érzed, többet is tudsz adni másoknak: felhívsz egy régi barátot vagy rokont és támogatásodról biztosítod. 

gstockstudio/depositphotos.com

Oroszlán

Alapvetően tele vagy energiával, de a telihold ezt még inkább felerősíti benned. Ilyenkor még spontánabb vagy és kreatív oldalad is jobban megmutatkozik. Barátaid és romantikus kapcsolatod iránti érzelmeid is erősebbek, így ez az időszak tökéletes egy randira vagy bulira.

Szűz

Szereted, ha az életed rendezett és minden a terveid szerint halad. Ha valami felborítja a rendet, az kizökkent, de a telihold alatt jól tudod kezelni, ez az időszak ugyanis ideális arra, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozz, amikkel nem szeretnél.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást