A Halak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

A Halak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Halak jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Halak jegyében születtél!

Halak horoszkóp Kos aszcendens

Az életedre alapvetően jellemző az ellentét, ugyanis a tűz jegyű Kos merőben más személyiséget takar, mint a vízjegyű Halak.

Állandóan két végpont feszül egymásnak az életedben: a tenni akaró, kitartó Kos és a háttérbe húzódó, érzelmes Halak.

Bár a te személyiségedet alapvetően ki kellene egyensúlyoznia ennek a párosnak, valójában nem igazán sikerül egyik szerepben sem kibontakoznod.

Ahhoz túlságosan is határozott vagy, hogy elmerülj a fantáziavilágban és teljesen átadd magadat a művészeteknek, ahhoz viszont nincs elég erőd, hogy átlagon felüli eredményeket érj el.

Ha azonban valamiben, akkor az érzelmi rálátásban kiemelkedőt tudsz nyújtani, nagyon jól érzed mások rezgéseit és könnyedén ki tudod számítani a várható lépéseiket.

 

Halak horoszkóp Bika aszcendens

Hajlamos vagy a mártír szerepre és az önfeláldozásra, ez számos formában megnyilvánulhat az életedben.

Alapvetően ellentétes végletekre épül a személyiséged, ugyanakkor, ami mindkét jegyben közös, az a lustaság.

Ha nem vigyázol, könnyen föléd kerekedhet a kényelem és úgy érezheted, nincs ráhatásod sem a jövődre, sem a tetteidre, és inkább átadod magadat a kényelemnek.

Ettől a Bika oldalad stabilitásra törekvő része rosszul érzi magát, de egyébként a Halak zodiákusod lubickol az örömben.

Fontosak számodra az eszmei értékek, sokat filozofálsz és nagyon közel állnak a szívedhez a különböző művészeti ágak.

 

Halak horoszkóp Ikrek aszcendens

Sem az Ikrek aszcendensed, sem a Halak horoszkópod nem egy erőteljes, határozott jegy.

Ennek megfelelően nincs túl sok önbizalmad sőt, mondhatjuk, hogy nagyon sűrűn elbizonytalanodsz saját magadban éppúgy, mint általában a képességeidben.

Nehezen éled meg az érzelmeidet, gyakran vagy irigy, és ha párkapcsolatban élsz, sűrűn felüti a fejét részedről a féltékenység.

Mivel az érzelmeid a nehézségek ellenére – vagy éppen azért –rendkívül intenzívek, sűrűn gyötör lelkiismeret-furdalás és úgy érzed, sosem lehetsz elég jó.

A problémáid elől általában a művészetekbe és a magányba menekülsz, jobban szeretsz egyedül lenni.

 

Halak horoszkóp Rák aszcendens

Ha kifejezetten érzelem gazdag, romantikus és szentimentális párost keresünk, akkor a te zodiákusod és aszcendensed tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak.

Jó esély van rá, hogy egyetlen helyen érzed igazán otthon magadat: a művészetekben.

Minden adott hozzá, hogy ebben a világban kifejezd magadat, akár írsz, akár zenélsz, vagy éppen festesz, a lényeg, hogy alkoss, nyomot hagyj a kortársaid és az utókor számára.

Csak a hasonló művészlelkek értenek meg igazán, azokkal jössz ki jól, akik felül tudnak emelkedni az evilági történéseken és valami többre, jobbra vágynak.

Te magad is ez után sóvárogsz, az ideált, a tökéleteset keresed és kutatod mindenben.

 

Halak horoszkóp Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán aszcendenst bámulatosan ellensúlyozza a Halak zodiákus, és olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amik egytől egyig a javadra válnak.

Ez a kombináció segít, hogy észrevedd az élet apró örömeit, felfedezd azokat a csodákat, amik a környezetében rejlenek, és amik jó eséllyel fel sem tűnnének.

A Halak horoszkóp egyfajta általános békességet, szeretetteljes érdeklődést biztosít számodra és sokkal érzékenyebbé, mások iránt még fogékonyabbá tesz.

Háttérbe szorul a heves, sokszor hirtelen fellépésű személyiséged, és előtérbe kerülnek az érzelmek, még inkább törődőbb, kifinomultabb és odaadóbb leszel.

 

Halak horoszkóp Szűz aszcendens

Csodás képességekkel áldott meg a sors, hiszen jelentős kitartást és precízséget köszönhetsz az aszcendensednek, amit nagyon jól kompenzál, ellensúlyoz a Halak zodiákusod.

Inkább utóbbinak köszönheted, hogy nagylelkű vagy másokkal, törődő és figyelmes, valamint szívesen vállalsz önkéntes feladatokat, kiveszed a részedet a jótékonykodásokból.

A Szűz jegyű emberek hajlamosak bezárkózni, mindenkit távol tartani maguktól, illetve a munkába temetkezni, de ez rád nem jellemző, hiszen a Halak zodiákusod nem engedi, hogy érzéketlen, közönyös, vagy éppen elutasító legyél másokkal szemben.

 

Halak horoszkóp Mérleg aszcendens

Két nagyon érzékeny jegy találkozik benned, aminek köszönhetően te is hasonlóan emocionális ember lettél.

Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy hajlamos vagy megsértődni, felfújni a dolgokat, vagy magadra venni olyasmit, amit egyáltalán nem kellett volna.

Nem feltétlenül negatív dolog, de rád nézve sokszor hátrányos, hogy könnyen vállalsz magadra mártír szerepet, illetve az önfeláldozás sem áll távol tőled.

A Mérleg aszcendensednek vonzó, nőies külsőt köszönhetsz, ami mindig felkelti a férfiak érdeklődését, ugyanakkor számodra az érzelmi kapcsolódás elsődleges – és egyébként is inkább kicsit konzervatívabb eszméket vallasz.

 

Halak horoszkóp Skorpió aszcendens

Nagyon erős ellentétek élnek benned, amiknek köszönhetően sokszor úgy érzed, teljesen mást teszel, mint amit szeretnél.

Néha a határozott éned kerül előtérbe, komolyan „felszívod” magadat, de mire a tettek mezejére kellene lépned, teljesen elbizonytalanodsz.

Máskor szinte dühkitörések gyötörnek, de azonnal rá is eszmélsz, hogy ezzel megbántasz másokat, és érzelmes oldaladnak köszönhetően gyorsan elgyengülsz.

Jellemző rád, hogy elfojtott indulatok gyötörnek, valamint, hogy magadra veszed a világ összes sérelmét, és arra is hajlamos vagy, hogy a szenvedélyek és az észérvek között akár évekig vergődj.

 

Halak horoszkóp Nyilas aszcendens

Egyszerre vagy nagyon érzelmes, törődő személyiség és olyasvalaki, aki ugyan remek társasági ember, mégsem képes hosszútávon lecövekelni.

Nehéz támaszkodni rád, mert meglehetősen ábrándos a természeted, és hajlamos vagy rá, hogy magadat egy kicsit piedesztálra emeld.

Nagy dolgokra vágysz, hatalmas tettekről ábrándozol, de egyszerűen nincs elég erőd ahhoz, hogy ezeket valóra váltsd.

Bár az elhatározás adott, nagyon könnyen visszakozol, és jellemző módon meghátrálsz – sokszor már az első, tényleges nehézségek előtt.

 

Halak horoszkóp Bak aszcendens

Felváltva kerekedik felül rajtad a lustaság, a bezárkózás és a tenni akarás, szakmai odaadás – előbbiekért a Halak zodiákusod, utóbbiakért a Bak aszcendensed tehető felelőssé.

Áldozatkészségedet mindkét jegyből megörökölted, de az aszcendensed kimértségén, távolságtartásán sokat enyhít a horoszkópod erős érzelmi töltete.

Ugyanakkor a Bak oldalad is sokat ad a személyiségedhez, hiszen a Halak sokszor túlságosan álmodozóak, egyfajta fantáziavilágban élő művészlelkek, márpedig ezt tökéletesen ellensúlyozni tudja a Bakok realitása.

Az élet minden területén az óvatos kezdeményezés jellemző rád.

 

Halak horoszkóp Vízöntő aszcendens

Jóval lendületesebb vagy, mint egy átlagos Halak, amit a Vízöntő aszcendensednek köszönhetsz.

Több erő, energia szorult beléd és egy nagyobb adag becsületesség, nyíltság.

Sokkal komolyabb az igényed a megfelelést illetően, és van is rá esélyed, hogy ilyen jelentős aszcendenssel célt is érj.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy nem határozza meg alapjaiban a személyiségedet az érzelmi hullámvasút, ami sokszor kiegészül némi önbizalomhiánnyal.

Gyakran ütközöl nehézségekbe, és időnként úgy érzed, a rád háruló feladatok erőn felüli teljesítményt követelnek tőled.

 

Halak horoszkóp Halak aszcendens

Végtelenül empatikus ember vagy, akinek nagyon jelentős megérzései vannak – nem is csoda, ha szinte kizárólagosan érzelmi síkon mozogsz, és már-már ábrándosnak mondható a komplett személyiséged.

Segítőkész ember vagy, aki hajlamos a mártírszerepre, az önfeláldozásra, ugyanakkor nehezen boldogul a nagybetűs Életben.

A hangulatodat alapjaiban határozza meg, milyen a párkapcsolatod, hiszen ide menekülsz a hétköznapok során rendszeresen felbukkanó nehézségek elől.

Gyakran túl durvának és idegennek érzed a világot, a gondolataidat, érzelmeidet pedig jellemző módon valamilyen művészeti ágban engeded felszínre bukkanni.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást