Életmód / Ezotéria

A holdjegyed vagy a napjegyed erősebb? Ezekből következtethetsz rá, melyik a dominánsabb

A holdjegyed vagy a napjegyed erősebb? Ezekből következtethetsz rá, melyik a dominánsabb

Nagybetűs nő vagy

El sem tudnád képzelni, hogy valaha belebújj egy férfi bőrébe, annyira jól érzed magadat nőként? Az ellenkező nem tagjai sokszor körülrajonganak, és te pontosan tudod, hogyan lehet elcsavarni a fejüket? Nos, akkor minden bizonnyal a te személyiségedre is komoly hatással van a holdjegyed! Nem csupán a korábban kiemelt érzelmek utalnak erre!

Ahogy azt az előbb említettük, a Hold a nőies oldalunkért felelős – minél nagyobb hatást gyakorol rád ez az égitest, annál jobban felerősödnek azok a tulajdonságaid, amik sokak szemében nagybetűs Nővé tesznek téged. Szintén erre utal az is, ha kifejezetten jól érzed magadat az anyaszerepben, gondoskodó, törődő vagy és jók a megérzéseid – amikre rendszerint hallgatsz is.

Úgy érzed, csak nyomokban passzol a horoszkópod

A napjegy mindenkire hatást gyakorol, akkor is, ha ezt sok esetben nem tartod kézzelfoghatónak vagy egyértelműnek. Azonban, ha úgy véled, sokszor csak nyomokban passzolnak az általános jellemzések, az utalhat arra, hogy rád is erőteljesebben hat a holdjegyed. Természetesen mindezt a bolygóállások és az aszcendens is erősen befolyásolják.

De ha már tudod, mi a holdjegyed, és elolvasod az adott zodiákus jellemzését, majd úgy érzed, az jóval jellemzőbb rád, akkor egyértelmű a helyzet: te is azok közé tartozol, akikre a Hold erőteljesebb hatást gyakorol, mint a Nap.

Ha ezt észreveszed magadon, akkor jobban jársz, ha az általános jellemzéseknél inkább a holdjegyed által képviselt állatövi jegyet veszed alapul, és csak utána veted össze az olvasottakat a napjegyeddel.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást