Hogyan öltözz a Halloween bulira?

Hogyan öltözz a Halloween bulira?

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan öltözz a Halloween bulira?

Halloween-kor, főleg Amerikában, de az elmúlt időszakban már hazánkban is, sokan különleges, kissé gótikus, boszorkányos stílusú ruhákba bújnak. Amennyiben hivatalos vagy egy ilyen buliba, és nem szeretnél komolyabban beöltözni, akkor egy ilyen választás is tökéletes lehet. Tudd meg, mi mindent ölthetsz magadra!

Sötét, misztikus színek

Hogy mi jellemzi a legjobban a halloween-i ruhákat? Leginkább a színválasztásuk, ugyanis ekkor az oly kedvelt elénk, vidám árnyalatok háttérbe szorulnak – sőt, egyenesen vétek is ilyeneket felvenni- és a sötét színek válnak dominánssá.
A legmeghatározóbb az a fekete, viszont ezt a búskomorságot megtörheted vérvörössel, esetleg egy kis méregzölddel. Ezek megjelenthetnek mind a ruházatban, mind az ékszerek, kiegészítők tekintetében.

Fekete szoknyák

Ha alakod megengedi, akkor nadrág helyett mindenképp egy mutatós szoknyára essen a voksod.
Ez lehet a lábakból sokat mutató, felsliccelt, vagy földet súroló, a lényeg, hogy természetesen fekete legyen, az anyagválasztás tekintetében pedig a legjobb, ha csipkés, metálos fényű, esetleg a tüll darabok közül szemezgetsz.  

Mintás harisnya

Amennyiben felsliccelt, vagy rövidebb szoknyát választasz, akkor ahhoz, mindenképp egy vagány, mintás harisnyát válassz.

Anyagok tekintetében itt annyira nem vagy megkötve, mindegy, hogy nylon darabot, vagy pamutot választasz, mindkettőben halloween-i stílusú lehetsz.
A fekete mellett választhatsz pirosat, boszorkányosan csíkosat, kockásat, pöttyöset, a lényeg, hogy az összhatást ne nagyon törd meg vele!

Elegáns kesztyű

Fantasztikusan feldobhatod a megjelenésedet, a felveszel egy könyékig érő, csipkés kesztyűt, főleg, ha az ujjai vagy teljesen hiányoznak, vagy csak a középsőt öleli át egy diszkrét gyűrűszerű anyag.
Bármilyen vagány és dark-os kinézetű a ruhaválasztásod, egy ilyen kiegészítővel sokkal nőiesebbnek és kecsesebbnek fogsz látszani.

Fűző

Már a hétköznapi divatba is belopták magukat a fűzők, viszont megfelelő felsővel igazán extrém hatást érhetsz el velük. Fantasztikusan fel tudja egy ilyen kiegészítő dobni az összhatást, szinte bármilyen fazonút választhatsz, egyikkel sem lőhetsz mellé.
Nagyszerűen kiemeli a karcsú derekat, viszont sajnos nem való mindenkinek, így mindenképp próbáld fel, mielőtt hazavinnéd a neked tetsző kreációt!

Kalap

Ha szereted a kalapokat, akkor biztosan nem fogod kényelmetlenül érezni magad akkor sem, ha egy kissé extrémebbet választasz. Felvehetsz egy igazi, hegyes, boszorkányos kalapot, azonban ha azt túlságosan is feltűnőnek találnád, akkor kaphatni olyan kisebb kreációkat, melyekről leomlik egy fekete, csipkés fátyol.
Ha elég kreativitást érzel magadban, akkor akár Te magad is elkészítheted!

Diszkrét maszk

Természetesen nem az óriási, papírálarcokra kell itt gondolni, hanem a szolidabb, csupán a szem köré fonódó álarcokra, vagy akár fátyolra, melyek igen titokzatos, misztikus hatást kölcsönöznek. A legjobb, ha feketében veszel, azonban ha például zöld a szemed ( vagy erre az alkalomra beteszel egy zöld kontaktlencsét), akkor ezen kívül a lila is fantasztikusan mutat.
Bármelyiket is választod, a szem sminkelése ekkor óriási fontosságú, ezért csakis tökéletes munkát végezz, mivel így extrán láthatóvá válnak a kisebb-nagyobb hibák.

Smink

Ha van egy olyan alkalom, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat, akkor ez biztosan az! Felejtsd el a natúr, diszkrét make-up-ot, és vedd elő a fekete szemceruzád, a tust, a csillámokat, a strasszokat, stb.! Itt nincs olyan, hogy túl sok, a lényeg, hogy feltűnő és extrém legyen, sőt, az sem baj, ha a pingálásod nem áll meg csupán a szemhéjaidnál!
Még több Halloween smink itt!Sokan nem szeretik ezt az Amerikából jött hagyományt, azonban ha van lehetőségünk arra, hogy egy napra is, de kilépjünk önmagunkból és egy jót szórakozzunk, akkor vétek lenne csak azért elutasítani, mert nem tőlünk származik. Így hát vedd fel a legvadabb ruháidat és érezd jól magad!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást