5 jel, hogy a randipartnered nem fog többször felhívni

5 jel, hogy a randipartnered nem fog többször felhívni

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 jel, hogy a randipartnered nem fog többször felhívni

A társkeresést – főleg az online formáját – ajánlatos kellő könnyedséggel és optimizmussal megközelíteni, különben gyakran érhet minket csalódás. Sok felejthető delikvenssel fogunk találkozni, mire találunk egy megfelelő férfit, de ne adjuk fel a reményt, mert nem lehetetlen. Az alábbi öt jel azonban ékes példája annak, hogy randipartnered egy link srác, aki nem fog többször felhívni.

1. Arról beszél, hogy milyen elfoglalt

Találkoztok, beültök valahova és részéről állandó visszatérő téma a beszélgetésben, hogy a közeljövőben mennyi dolga lesz? Ezzel vajon arra akar utalni, hogy nem lesz ideje rád? Valószínű, hogy pontosan így van. Kissé közhelyes, de annál igazabb mondás, miszerint mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Ha már az első találkozón arról beszél, hogy milyen elfoglalt lesz a következő hetekben, az arra utal, hogy nem fog veled többet találkozni.

2. Nem adja meg a számát

Az első randit messengeren, vagy valami más online formában beszéltétek meg és még nem cseréltetek számot? Ez teljesen természetes, hiszen ma már a wc-re is telefonnal megyünk, így biztosított a folyamatos kommunikáció lehetősége.

Ha azonban úgy köszöntök el egymástól, hogy még mindig csak egymás Facebook profilja köt össze titeket, akkor már van jogod kicsit gyanakodni.

Az online térben ugyanis pofonegyszerű valakit ignorálni – vagy akár letiltani – míg a saját telefonszám megadása már mondhatni új szintre helyezi a kapcsolatot. Ha tehát nem adja meg a számát, akkor nem tervez veled komolyabban.

3. Túl sokat dicsér 

Ez nem feltétlenül jelent mindig rosszat, elvégre kedves dolog, ha a partner az első találkozáskor mond pár bókot, például megdicséri a ruhádat, vagy megköszöni, hogy pontos voltál. Amikor azonban minden mondatod után kifejti, hogy milyen szuper vagy, az legtöbbször azt jelenti, hogy rejteget, vagy kompenzál valamit, például azt, hogy már most tudja, hogy soha többet nem fogtok találkozni.

A férfiak általában csínján bánnak a dicséretekkel és csak akkor bókolnak, ha komolyan gondolják, így egy folyamatosan téged ajnározó randipartner mindig gyanús.

4. Nem említ semmilyen közös programot

Természetes, hogy mindenki beszél az első randin a terveiről, hogy esetleg hol szeretne továbbtanulni, vagy dolgozni, de a rövidebb távú tervek is felmerülnek, mint például ki mit csinál a következő hétvégén. Ha többször említi, hogy merre utazik, vagy hova megy bulizni, de te nem szerepelsz egyik programban sem, akkor valószínű, hogy nem is fog elhívni ezekre. Amennyiben egyszer sem hangzik el, hogy „ha van kedved, tarts velem”, akkor szinte biztosra veheted, hogy nem találkoztok többet.

5. Lazán búcsúzik

A találkozó végén a felek – ha jól sikerült a randi – általában megjegyzik, hogy jól érezték magukat és reményüket fejezik ki arra nézve, hogy még találkoznak.

Ha a randipartnereddel nincs szemkontaktus búcsúzáskor, az sajnos annak a jele, hogy nem tervez veled a jövőben újra randizni.

Amennyiben ahelyett, hogy megkérdezné, mikor érsz rá legközelebb, vagy hogy hova menjetek a következő találkozón, csak lazán annyit mond, hogy „majd beszélünk”, az sajnos azt jelenti, hogy valószínűleg soha többet nem fogtok. Ilyenkor akkor sem szabad csüggedni, ha neked tetszett a srác, hiszen nem jöhet be mindenki mindenkinek. Ne aggódj, majd a következő randipartner odalesz érted.

Kép forrása: OvcharenkoViktoria/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást