Kikapcsolódás / Szórakozás

Hollywoodi hírességek, akik bűnügybe keveredtek

Hollywoodi hírességek, akik bűnügybe keveredtek

Martha Stewart

Az idén 80. életévét taposó Stewart úgy él a képzeletünkben, mint az igazi amerikai háziasszony, akinek a konyhájában mindig rotyog valami csodálatos finomság. Ha ez így is van, Martha sajnos a törvény betűjét nem vette mindig olyan komolyan, mint a főzést, ugyanis bennfentes tőzsdei kereskedelem miatt kaptál el. Végül öt hónapot töltött a börtönben, mindezt ráadásul már jóval 70 felett.

 

Felicity Huffman

Az Oscar-jelölt, Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő, a született feleségek sztárja egy egyetemi korrupciós ügyben bizonyult bűnösnek, amely során többmillió forintnyi összeggel próbálta lányát – tudta nélkül – bejuttatni a legjobb egyetemek egyikére. Az ügyet évekig vizsgálták, végül Huffman bűnösnek vallotta magát és le is töltötte kéthetes börtönbüntetését. 

 

Matthew McConaughey

Az idén ötvenéves színész szekere a 90-es években indult be, így szinte meg sem lepődünk azon, hogy belevetette magát az élvezetekbe. Olyannyira, hogy a rendőrök egyszer meztelenül találtak rá, füvezés közben. Szerencsére ezért börtönbüntetés nem, csupán egy kisebb pénzbüntetés járt. Talán nemrég megjelent, Zöldlámpa című önéletrajzi könyvéből többet is megtudhatunk az esetről. 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást