Hétfőn így menj munkába! Hétköznapi glamour smink

Hétfőn így menj munkába! Hétköznapi glamour smink

Címlap / Stílus / Arc / Hétfőn így menj munkába! Hétköznapi glamour smink

A mai cikkben egy olyan smink elkészítését láthatjátok, amit bátran viselhettek hivatalos, irodai környezetben. Tipikus szépítő smink, természetes hatású, nem túlzó, mégis ragyogóvá teszi a megjelenésed. Külön előnye, hogy könnyen és gyorsan el lehet készíteni, így még a sietős reggelekre is tökéletes választás lesz.

Alapozás

Mint mindig, most is a szemhéj alapozásával kezdjük a sminkelést. Ez biztosítja, hogy a szemfestésünk egész nap a helyén maradjon.

Szemfestés

Válasszunk egy világos, matt bézses szemhéjpúdert, és vigyük fel a szemhéj teljes felületére.

Árnyékolás

Egy közepesen sötét, natúr barna vagy szürkés színnel menjünk a mélyítő vonalba, és füstösítsük el a szemöldök irányában.

Mélyítés

A szem hangsúlyozása érdekében vigyünk egy sötétebb barnás vagy szürkés festéket a szem külső sarkából indulva, és dolgozzuk össze a többi árnyalattal.

Kontúr

Hogy megtartsuk a smink finomságát, a szemkontúrt ne ceruzával húzzuk meg, hanem egy vékony hegyű ecset és fekete vagy barna, esetleg sötétszürke szemhéjpúder használatával. A szemfestést spirálozással fejezzük be.

Mivel kombináljam?

Az arcbőrre egy könnyed alapozót vagy BB krémet használjunk, ami egészséges, életteli ragyogást kölcsönöz.
Ajkunkra olyan rúzst válasszunk, ami a természetes árnyalatához közel áll, és inkább csak egységesíti a színét. Egy kevés natúr rózsás pirosító után kész is a hétköznapi glamour sminkünk!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!