10 hátborzongató tény a Dark Webről, amitől rémálmaid lesznek

10 hátborzongató tény a Dark Webről, amitől rémálmaid lesznek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 hátborzongató tény a Dark Webről, amitől rémálmaid lesznek

Azt mondják, egy átlagember az Internet információinak 5 százalékát látja, csak a jéghegy csúcsát. A többi 95 százalék a Deep Web, azaz a mély web, vagy láthatatlan web, amit a keresőoldalak egyáltalán nem látnak. Ez az online világ jelszavakkal védett része és olyan információk vannak itt, mint bizonyos kutatási, orvosi, tudományos, pénzügyi adatok, illetve minden jelszóval védett tevékenységünk, mint az e-mailek, fórumok, csetek és saját tárhelyek tartalma. A deep web egy része a dark web, vagyis sötét web, amit úgy is nevezhetünk, mint az internet legsötétebb bugyra. Az ezzel kapcsolatos alábbi tíz hátborzongató ténytől nem csoda, ha rémálmaid lesznek.

Nézegethetsz halott csecsemőket

Egy felhasználó véletlenül akadt rá egy fórumra, ahol anyák osztanak meg képeket halva született babáikról. Az oldal azoknak a nőknek szól, akik nem tudják feldolgozni, hogy kisbabájuk nem lett életképes és tele van felöltöztetett, halott csecsemők fotóival. Ennél felkavaróbb és egyben szomorúbb oldalt el sem lehet képzelni.

Vásárolhatsz emberi bőrből készült tárgyakat

Ha mindig is egy emberi bőrből készült pénztárcára vagy csizmára vágytál, a dark weben megrendelheted. Van itt minden: öv, dzseki, táska, talán még lámpaernyő is. Vajon ki a betegebb: aki megveszi, vagy aki legyártja ezeket?

Fogadhatsz bérgyilkost

Ahol kereslet, ott kínálat és miért pont bérgyilkosra ne lenne szükség?! A bérgyilkoskereső oldalakon még áldozataikról is kitesznek fotót a „munkakeresők”, hogy rátermettségüket bizonyítsák. A szolgáltatás nem olcsó és csalókba is belefuthatunk, de ha valaki nagyon el akar tenni valakit láb alól, itt talál rá embert. 

Ismerkedhetsz kannibálokkal

A kannibál fórumokon nem csak olyan embereket találunk, akik embert szeretnének enni, hanem olyanokat is, akik azt szeretnék, ha megennék őket. Utóbbi elég furcsa fétis, mégis létezik ilyen. Vajon az emberevők Hannibal Lectertől is vesznek át recepteket?

Rengeteg a gyerekpornó

Sajnálatos módon a dark web bizony a pedofilok játszótere, ahol büntetlenül oszthatnak meg egymással fényképeket, videókat. Ugyan a hatóságok már több oldalt zárattak be sikeresen és indult nyomozás a felhasználók ellen, még mindig rengeteg pederaszta bűnöző található itt. 

REDPIXEL/depositphotos.com

Nézegethetsz emberkísérleteket

Az „unholy creep fest”, azaz a „szentségtelen szatír mulatság” egy igazán beteg embereket tömörítő oldal, ahol kiszolgáltatott, legtöbbször hajléktalan embereken mutatnak be hátborzongató orvosi kísérleteket. A legtöbb videó – remélhetőleg – nem igazi, de mindig akadnak olyanok, amik kényelmetlenül valósnak tűnnek. 

Megtanulhatsz démont idézni

Hol máshol találhatnánk meg minden infrormációt a fekete mágiáról, ha nem a Sötét Weben? Akár megátkozni szeretnél valakit, esetleg szellemet vagy démont idézni, itt minden kérdésedre megtalálod a választ. 

Bármilyen kábítószert könnyedén megvehetsz

A „Silkroad”, vagyis a „Selyemút” névre hallgató weboldal a legkülönfélébb drogok adásvételével foglalkozott, amíg az FBI le nem kapcsolta és üzemeltetőjére ki nem szabott egy kétszeres életfogytiglant, de ne legyenek illúzióink, az online kábítószerkereskedelem azóta is virágzik a Dark Web bugyraiban. 

Hekkert is bérelhetsz

Akár a volt pasid Facebookját, a főnököd e-maljeit vagy a helyi önkormányzat honlapját szeretnéd feltörni, itt biztosan találsz megfelelő embert a munkára. Ha esetleg a bankszámládat hekkelnéd meg, az is megoldható kellő jutalékért.

Hamis iratokat is szerezhetsz

Ha valakinek új személyazonosságra van szüksége, itt megoldhatja. Hamis útlevelek, jogosítványok, sajtós igazolványok és diplomák rendelhetőek a megfelelő fórumokon, sőt, akár bankkártya hamisítást is kérhetünk. Egy amerikai útlevél ára egyébként 700 Euro körül van, nem is olyan drága.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást