Gyors személyiségteszt. Képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy!

Gyors személyiségteszt. Képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy!

Címlap / Életmód / Lélek / Gyors személyiségteszt. Képzelj el egy utat, megmondom, ki vagy!

1. Képzeld el, hogy egy út közepén állsz. Meséld el, milyen ez az út (egy földút, vagy egy forgalmas autópálya)?

2. Tőled milyen irányban van a nap? Esetleg éjszaka van?

3. Elindulsz lassan az út egyik irányába, majd elérkezel egy kerítéshez. Hogy néz ki? Miből készült? Fából, kőből, esetleg valami másból?

4. Hogyan jutsz át a kerítésen? Van ott egy kis kapu, vagy egyszerűen csak átmászol rajta?

5. Ahogy továbbsétálsz, egy erdő szélén találod magad. Írd össze, milyennek látod ezt a helyet. Sötét, vagy világos? Kifejezetten fenyők tarkítják, vagy mindenféle növény megbújik benne?

6. Az erdőn keresztülvezet egy ösvény. Ahogy elkezdesz haladni rajta, meglátsz egy kulcsot a földön heverni. Hogy néz ez ki? Mit csinálsz vele? Felveszed, ott hagyod, vagy esetleg felakasztod egy fára?

7. Tovább sétálsz az úton, és elérkezel egy vizes helyhez. Mi ez? Egy tó, folyó, vagy vízesés? Mit csinálsz? Belemész, vagy csak leülsz a közelében?

8. Miután elsétálsz a tó mellett, meglátod a világ egyik legcsodálatosabb házát magad előtt. Ezt követően álmaid férfija sétál ki az ajtón, és megkér, hogy maradj vele örökre. Mit reagálsz erre?

9. A ház mögött közvetlenül egy út terül el. Hogy néz ki? Van ott bármiféle akadály? Ha igen, ugyanaz, mint legelőször (a kerítés)?

10. Hol van a nap jelenleg?

Ha megválaszoltad a kérdéseket, olvasd végig, mit árulnak el ezek a válaszok a személyiségedről!

1. Maga az út azt jelképezi, hogyan viselkedsz a környezeteddel szemben. Ha egy forgalmas autópályát képzeltél magad elé, rengeteg autóval, akkor valószínűleg egy nagyon pörgős, elfoglalt személy vagy, aki épp elegendő időt hagy munkára és szórakozásra egyaránt. Ha ez egy földút volt, akkor valószínűleg csendesebb, nyugodtabb életet élsz, és igyekszel a saját kézben tartani az irányítást, mert nem szereted, ha a dolgok szétesnek körülötted. A kátyúkkal és kisebb kövekkel tarkított út azt jelenti, hogy valami mostanában nagyon zavar téged. Ez egyszerre lehet jelentéktelenebb, vagy nagyon idegesítő dolog is, de valószínűleg már hosszú ideje kísért téged.

2. A nap a terveidet, ötleteidet és céljaidat jelképezi. Ha épp akkor bújt ki a dombok mögül, valószínűleg nagyon jó úton haladsz, hogy valóra váltsd az álmaidat, ha viszont épp a fejed felett volt, akkor nagyjából most próbálod beteljesíteni őket. Ne aggódj, a napnyugta nem jelent rosszat: sőt, valójában ez azt jelképezi, hogy valószínűleg már több tervedet is sikerült véghezvinned.

3. A kerítés valamiféle akadálytjelképez; minél magasabbra nyúlik, annál esélyesebb, hogy általában felnagyítod a problémákat, és feleslegesen aggódsz rajtuk túl sokat.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást