Gyönyörű fehér otthonok, amikbe azonnal beköltöznénk

Gyönyörű fehér otthonok, amikbe azonnal beköltöznénk

Címlap / Otthon / Dekor / Gyönyörű fehér otthonok, amikbe azonnal beköltöznénk

Ha eddig azt gondoltad, a fehér túl unalmas, egyhangú, barátságtalan, esetleg steril, és éppen ezért nem használtad otthonod dekorálására, a következő képeket látva garantáltan meggondolod magad. Mutatunk néhány olyan lakást, amely a falaktól kezdve a bútorokon át az egyéb dizájn elemekig szinte csak a fehér színnel és árnyalataival van dekorálva.

A szofisztikált nappali

Kép forrása: decoholic.org

Ez az étkezővel egybenyitott nappali a fehéren kívül csak minimális mennyiségben használ szürkét, illetve feketét, mégsem áraszt barátságtalan hangulatot. A letisztult fehér színt jól kiegészítik az egyszerű bútorok is, amelyek formájukban variáltak: hol szögletes, hol kerek alakúak, így tökéletes az egyensúly.

Hívogató kanapé

Kép forrása: instagram.com

Egyáltalán nem tűnik túl sterilnek ez a nappali, hiába ekkora benne a fehér dominanciája: a fehér és világosszürke párnákkal telerakott kényelmes kanapéba bármikor szívesen belevetnénk magunkat! A nagyon minimalista, nagyon halvány barna bútorok csak még jobban kiemelik a fehér színt, és kétségtelen az is, hogy a fehér padlón még egy fehér szőnyegnek is van létjogosultsága.

Fehér hercegnő

Kép forrása: feedpuzzle.com

Nekünk azonnal egy kis hercegnő ugrott be erről a hálószobáról: a fehér padló, fehér bútorok, és a direkt nem tökéletesen fehérre lefestett téglafal között tökéletesen a középpontba kerül a pihe-puha ágy, amelyet a fehéren kívül csak pasztell árnyalatokkal dekoráltak.

Futurisztikusan

Kép forrása: demotivateur.fr

A fehér szín képes arra, hogy egészen modern, szinte már futurisztikus hatást keltsen. Ebben a tetőtéri hálószobában remek egyensúlyban vannak egymással az ultramodern bútorok, mint a beépített, polcos szekrény, és a nagyon otthonosak, mint a dohányzóasztal és a fotel. Ha hasonlót terveznél magadnak is, használd bátran a látszógerendát, ami térelválasztónak is tökéletes.

A csodálatos munkaállomás

Kép forrása: mywhiteobsession.com

Hatékonyabban haladna a munka, és te is garantáltan összeszedettebb lennél, ha egy ilyan dolgozósarkod lenne otthon. A csajos elemek, mint a szőrős üléspárna vagy a gömbös fényfüzér, még jobban feldobják a látványt.

Pici nappalikba

Kép forrása: bemz.com

Ami rögtön megnyert minket ebben az apró, de annál érdekesebb fehér nappaliban, az a dupla rétegű, lyukacsos hatású szőnyeg, és természetesen a falikép. Hát lehetne tökéletesebb dekorációt tenni egy fehér falra, mint egy szinte teljesen üres fehér vásznat? Szerintünk zseniális!

A legotthonosabb

Kép forrása: planete-deco.fr

Ez a nappalival, étkezővel és konyhával egybekötött egyterű lakás az egyik legotthonosabb, amit valaha láttunk, hiába fehér az egész.

A meleg hatást keltő fabútorokat és kényelmes kárpitokat olyan tökéletesen kombinálja egymással, hogy ezt a házat egy igazi kis vidéki, romantikus környezetbe tudjuk csak elképzelni. Ha fehér lakásban gondolkodsz, itt hívnánk fel a figyelmedet arra, milyen tökéletesen mutatnak benne a szobanövények.

A tiszta konyha

Kép forrása: glitterinc.com

Ez a hófehér konyha nem csak attól lesz barátságos, hogy egy-két gyerekjáték is hanyagul hever a padlóján. A kör alakú asztal, és a szintén kerek formájú lámpák nagyon jól ellensúlyozzák a steril fehér hatást, amely színének köszönhetően mindig tiszta hatást kelt. Mi szívesen kortyolgatnánk ebben a hófehér környezetben egy csésze feketét!

Egyszerűen nagyszerű

Kép forrása: feedpuzzle.com

Semmi túlzsúfoltság, semmiféle felesleges bútor, csak éppen annyi mindenből, amennyire szükség van. Egy nagy, hófehér ágy, törtfehér paddal a végében – más nem is kell egy hálószobába. A hatalmas ablakokkal ez a szoba mindig friss és fényes hatást kelt, így a reggeli ébredéskor máris megalapozza az energikus, jó hangulatú napunkat!

Romantikus ejtőzés

Kép forrása: warrengrovegarden.blogspot.com

Ha eddig nem sikerült meggyőznünk a fehérről, akkor nézd meg ezt a pihenősarkot! Fehér fa lambéria, fehér bútorok, és fehér csipke mindenütt az igazi romantikus hangulatú lustálkodáshoz. Hogy ne legyen túl hideg az összhatás, kötött párnákkal és takarókkal érdemes feldobni a kanapét.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást