Haj / Stílus

Frufru divat: ez a 8 legstílusosabb hajfazon

Frufru divat: ez a 8 legstílusosabb hajfazon

Mielőtt viszont rohannál a fodrászhoz, érdemes észben tartanod néhány dolgot. A legfontosabb, hogy mindig kérd ki a fodrászod tanácsát a frufru stílusával kapcsolatban. Mindenkinek más a fejformája és az arca, és lehet, hogy neked egy lazább frufru jobban áll, mint egy egyenesre vágott. Érdemes előtte kipróbálni, hogyan is állna neked a frufru. A legegyszerűbben ezt úgy teheted meg, ha összefogod magasan a hajad és a copfod végét a homlokodra teszed. Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de így egy kis igazgatással megnézheted, nagyjából milyen fazon és hossz állna jól neked. Oké, a haj visszanő, de elég sokáig tart megnöveszteni a frufrut, különösen akkor, ha nem is tetszik a végeredmény. Ettől függetlenül ha megvan a tökéletes stílus, akkor bátran vágasd le, mert egy új arc fog rád visszaköszönni a tükörből! Íme egy kis inspiráció:

Hosszú, enyhén hullámos

Ez a frufrutípus egy kis kócosságot, lazaságnak ad a hajnak! Remekül mutat bobbal, lobbal és hosszú hajjal is. Az előnye, hogy nem kell vele sokat foglalkozni, megfelelő vágással ugyanis magától beáll.

Kócos, hullámos

Taylor Swift frufruja bizonyítja, hogy nem csak tűegyenes hajjal mutat jól egy frufru! A hullámos hajban is szuper, karaktert ad az arcnak, ráadásul copffal és kiengedett hajjal is szuperül áll!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást