5 fordulatos film a Netflixről, aminek a végét biztosan nem találod ki

5 fordulatos film a Netflixről, aminek a végét biztosan nem találod ki

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 fordulatos film a Netflixről, aminek a végét biztosan nem találod ki

A Netflix kínálatából hosszasan válogathatsz a legjobb filmek és sorozatok között, de ha a legfelkapottabbakat már megnézted, és valami olyanra vágysz, amit még nem láttál, mi ajánlunk neked párat. Ezek ugyanis igazán fordulatos filmek, amelyeknek a végét biztosan nem találod ki előre!

Megrepedve

Adott egy házaspár, akik kislányukkal együtt utaznak, pihenésképp pedig egy benzinkúton állnak meg.

Azonban a gyermeket baleset éri, a szülők pedig gyorsan a kórházba sietnek vele.

Már a megérkezés után sejteni lehet, hogy valami nem stimmel a hellyel, de a családapa aggodalma azután igazolódik be, hogy lányát és nejét leviszik vizsgálatra, és sosem térnek vissza.

Sőt, az orvosok elmondása szerint a férfi egyedül érkezett, és saját fejsérülése miatt vizsgálták. De vajon mi az igazság? A férfi nyomozni kezd, hogy megtalálja családját.

 

Mirage (Vélekedés)

Egy kisfiú szörnyű dolognak válik szemtanújává egy hatalmas elektromos vihar során.

Ezt követően 25 évet ugrunk előre az időben, a házban, ahol ő lakott, pedig már egy másik család él boldogan, mit sem sejtve a történtekről. Egyik este aztán újra lecsap egy elektromos vihar, a tévén keresztül pedig időkapu nyílik meg.

Egy anyuka és a 25 évvel ezelőtt élt kisfiú képesek kommunikálni egymással, és sikerül megváltoztatniuk a múltat.

A gond, hogy ezzel együtt a nő jelenje is teljesen megváltozik. Elég sokszínű és izgalmas film, a vége pedig tele van csavarokkal, így biztosan nem fogsz unatkozni közben.

 

Titkos megszállottság

Jennifer nemrég házasodott meg, élete irigylésre méltó, azonban egyik este súlyos támadás áldozata lesz.

A nő ébredés után szinte semmire sem emlékszik múltjából, így időre van szüksége ahhoz, hogy visszaszokjon régi életéhez.

Ebben persze férje is segítségére van, aki mindent elkövet, hogy neje rendbe jöjjön – de a viselkedése egyre gyanúsabbá válik.

Vajon mit rejteget felesége előtt, és miért nem akarja, hogy a rendőrség nyomozni kezdjen utánuk?

 

The Discovery

Egy tudós meglepő felfedezésre jut: úgy véli, a halál valójában nem is az élet végét jelenti, hanem áthelyezi a szellemet egy eddig ismeretlen terepre, ahol valami ismét kezdetét veszi.

A hír hallatán nagyon sokan döntenek úgy, hogy saját kezűleg vetnek véget életüknek, és egyre nagyobb őrület uralkodik el a világon.

A tudós idősebb fia, Will úgy véli, már átléptek a józan ész határán, ezért útra kel, hogy beszéljen apjával, és végre megállítsa ezt a lassan visszafordíthatatlan folyamatot.

A film rengeteg kérdést vet fel, és a végén arra is egyedi választ ad, hogy vajon mi várhat ránk az élet után.

 

Az ír

Martin Scorsese nagyszabású filmjét muszáj legalább egyszer látni!

Az életrajzi drámában egy bérgyilkos kapja a főszerepet, aki egy idősek otthonában él, és tudja, hogy már nincs túl sok ideje hátra.

A férfi úgy dönt, elmeséli, hogyan keveredett bele az alvilág ügyeibe még a második világháború idején, és azt is, vajon ki és hogyan ölhette meg Jimmy Hoffát.

A történet kifejezetten részletesen halad végig az események fonalán, és egy olyan világba ránt be, amit eddig nem igazán ismerhettél. Főszerepben a méltán elismert Robert De Nirót láthatod!

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást