Életmód / Család

Flódni cica minőségellenőrzési munkát vállal: Így ízlett neki a 6 féle cicaétel, szerintem

Flódni cica minőségellenőrzési munkát vállal: Így ízlett neki a 6 féle cicaétel, szerintem

Flódni szereti a hasát, de finoman szólva sincs rászorulva a „könyöradományokra”, mivel mindenki az ő kívánságait lesi, megválogatja, mit hajlandó elfogadni, és mit nem. Éppen ezért kíváncsian vártuk, mit fog szólni a kipróbálásra váró ízekhez.

Flódni cica terméktesztel
Flódni cica tesztel

Sheba selection in Sauce szárnyas válogatás: Csirke

Flódni cica Sheba selection in Sauce

Visszafogott lélegzettel figyeltük, mit szól Flódni a csirkés eledelhez, mert általában nem tartozik a kedvencei közé.

Most azonban az első, kissé bizalmatlan szimatolások után előbb óvatosan, majd egyre lelkesebben esett neki a falatozásnak, a szósz láthatóan meghozta az étvágyát, a végén még a feje tetejét is meg kellett kicsit törölgetnünk, mert olyan mélyen dugta a tányérba.

Sheba selection in Sauce szárnyas válogatás: Kacsa

A kacsával szemben nem voltak félelmeink, mert az általában jól szokott csúszni, most sem kellett kétszer kínálni vele a cicát.

Mi pedig örültünk, mert mesterséges színezőanyag és tartósítószer nélkül készültek a finom falatkák és az azokat körülölelő szósz is.

Tonhal

Na jó, most komolyan, volt már a történelem során olyan cica, aki nemet mondott volna a tonhalra??? Szerintünk biztosan nem, ezért azt mondanánk, hogy ez a teszt nem is ér – persze, hogy Flódni minden egyes falatot imádott! Mi pedig annak örültünk, hogy az étel az állati- és halhús mellett hozzáadott ásványi anyagokat is tartalmaz.

Zamatos válogatás: csirke

Ahogy korábban már említettük, Flódni nem annyira rajong a csirkéért – ami valószínűleg elkényeztetésének legbiztosabb jele – így ez volt az egyetlen olyan teszteledel, ami nem fogyott el maradéktalanul. Ennek ellenére ebből is bevacsorázott, és nem követelt magának mást, mint ahogyan azt egyébként szemrebbenés nélkül szokta, amikor nem tetszik neki valamelyik fogás.

Alutálca lazaccal

Ismerős az érzés, amikor kinyitod a macskád vacsoráját, aztán ránézel a saját párizsis zsömlédre, és azon gondolkodsz, hogy hol rontottad el? Hát nyilván ott, hogy nem macskának születtél… Ez volt az a cicakaja, aminek olyan illata volt, hogy még nekünk is összefutott a nyál a szánkban, Flódni pedig a tálkáját is tisztára nyalta utána.

Alutálca szárnyas darabokkal

Tökéletes mennyiségű adagok, kényelmes kiszerelés, ami akár utazáshoz is ideális. Nekünk ez tetszett benne a legjobban, Flódninak pedig a szárnyas darabok, amiken elégedetten nyammogott, olyan dörmögő-dünnyögő hangot hallatva közben, amilyet még nem hallottunk tőle.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást