Stílus / Divat

Filmek inspirálta Halloween kosztümök, amiket azonnal ki akarsz próbálni

Tematikus Halloween buliba mész? Vagy csak egy alkalmat sem szalasztanál el, hogy megmutasd, mennyire imádod a filmeket? Akkor meríts ötletet képeinkből, és bújj egy éjszakára a kedvenc karaktered bőrébe!

Kép forrása: yourtango.com

Mr. Wallace csak egy valakivel… Khm. Na. Tudod, Ezen az estén te lehetsz az az egy valaki, azaz Mrs. Wallace.

Kép forrása: pinify.co

Nem kell valaminek ijesztőnek lennie ahhoz, hogy könnyeket csaljon a szemedbe, aztán mégis magasba emelje a lelked. Az Up! jelmez igazán kedves ötlet, és nem is nehéz kivitelezni.

Kép forrása: cupcakesandcashmere.com

Ha családi eseményre készültök, és a legkisebbet is bevonnátok a buliba – most még cuki, de nyugi, hamarosan szétkapja majd a házat, mind egy igazi kis ragadozó! 🙂

Kép forrása: dreamingindiy.com

Egy gyerekkori klasszikus – nehezen tudunk elképzelni ennél jobbat, ha páros jelmezt kerestek.

Kép forrása: gurl.com

Az Orange is the New Black egészen új színt (haha… látod, mit csináltunk itt?) hozott a sorozatok világába, és nagyon is ott van a helye a Halloween bulikon is!

Kép forrása: theglamoroushousewife.com

Vagy tudod, egyszerűen csak öltözhettek egy fekete-fehér film szereplőinek is. Bármelyiknek.

Kép forrása: costume-works.com

Egyszer láttam egy Ollókezű Edwardot, aki egy kesztyűbe varrta bele a komplett konyhai evőeszköz-készletet, és megnyerte vele az este legjobb jelmeze díját. Mondjuk abszolút meg is érdemelte.

Kép forrása: gurl.com

A Wayne világa jelmezekhez előrángathattok mindent, ami a ’90-es évek óta a gardrób mélyén nyugszik, és ez után már csak azt kell nagyon sokszor gyakorolni a tükör előtt, hogy: Excellent!

Kép forrása: gurl.com

Nagyon, nagyon hosszú ideig nem tudtunk elképzelni bármilyen szempontból tökéletesebb karaktert Halloweenre, mint Wednesday az Adams Family-ből

Kép forrása: ximinia.blogspot.com

…de aztán jött a Stranger Things, meg Eleven, és kiderült, hogy a legcukibb kislány is lehet a legkeményebb forma a teremben. Még akkor is, ha nem csak egy csapat iskolás fiú, hanem mondjuk egy alvilági szuperlény is van a társaságban.