7 film, amit bár nagyon vártunk, idén már biztosan nem fogunk látni a koronavírus miatt

7 film, amit bár nagyon vártunk, idén már biztosan nem fogunk látni a koronavírus miatt

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 film, amit bár nagyon vártunk, idén már biztosan nem fogunk látni a koronavírus miatt

Filmek terén az idei év elég izgalmasnak ígérkezett, azonban a koronavírus megjelenése keresztbe tett ennek az iparágnak is. Így sajnos rengeteg várva várt premiert toltak el jövő évre, és egyelőre úgy fest, ezen már nem is tudnak változtatni.

Ebből kifolyólag pedig az alábbi szuper filmeket idén már biztosan nem fogjuk látni!

Örökkévalók

Aki szereti a szuperhősös filmeket, valószínűleg izgatottan várta már a Marvel legújabb alkotását, ami eredetileg idén került volna mozikba, és a legutóbbi Bosszúállók utáni eseményeket mutatta volna be.

Azonban sajnos a jelenlegi helyzet miatt a filmet kénytelenek voltak eltolni egy darabig, és most úgy fest, 2021 februárjában láthatjuk leghamarabb.

A főszerepben többek között olyan sztárok játszanak, mint a Trónok harca két színésze, Richard Madden és Kit Harrington.

Halálos iramban 9

Vin Dieselék népszerű akciófilmje a 9. résszel került volna mozikba idén nyáron, ám a készítők kénytelenek voltak új dátumot keresni a filmnek.

Emiatt alakult úgy, hogy áprilisra tolták a bemutató dátumát, így közel egy évet kell még várnunk, hogy kiderüljön, mi vár Dominicra és Jakobra a folytatásban!

Szellemirtók – Az örökség

Idén nyáron már biztosan nem látjuk a legújabb Szellemirtók-filmet sem, pedig nagy izgalom övezte a bemutatókat.

A főszerepben ugyanis visszatérnek régi kedvenceink is, így valódi nosztalgia is lett volna a mozizás Bill Murray-vel és Dan Aykroyddal együtt.

Ám ha minden igaz, jövő év márciusában pótolják a premiert, és bár kicsit később, de továbbra is lesz lehetőségünk megnézni a folytatást.

Dzsungeltúra

Elég soká, jövő év júliusában láthatjuk Dwayne Johnsont legújabb szerepében, ami ráadásul a Jumanjihoz hasonlóan egy dzsungelben fog játszódni.

A sztori szerint Frank, a kapitány testvérével és egy tudóssal veszélyes útra vállalkozik, hogy megtalálják az Élet fáját, amire persze nem csak nekik fáj a foguk.

Egy igazán szórakoztató vígjátékra készülhetünk, egyelőre még hosszas várakozási idővel.

Minyonok: Gru színre lép

Mindannyian emlékszünk még arra, amikor először jelent meg a rajzfilm Gruval és a minyonokkal.

A mese akkora siker lett, hogy sorra jöttek ki a folytatások, és ez 2020-ban sem lett volna másképp.

A koronavírus miatt viszont idén július helyett csak jövő év nyarán tudhatjuk meg, Gru hogyan lett a világ egyik legszerethetőbb gonosztevője!

Morbius

Nem csak a Marvel volt kénytelen eltolni a várható filmek dátumát, hanem konkurenciájuk, a DC is.

Jared Leto főszereplésével idén mutatták volna be a tudós, Michael Morbius történetét, aki egy kísérlet során lényegében vámpírrá változtatja magát, ám sajnos úgy fest, jövő év tavaszáig mindenképpen várnunk kell a bemutatóra.

In the Heights – New York peremén

Ha szereted a zenés filmeket, szuper koreográfiával és fülbemászó dallamokkal, ezt a filmet biztosan imádtad volna.

Persze még lesz lehetőséged látni, csak sajnos nem 2020-ban, ugyanis a koronavírus miatt várhatóan csak jövő nyáron mutatják be a mozik.

A történet Manhattanben játszódik, és egy fiatal srácról szól, aki úgy dönt, hogy követni fogja álmait, mindegy, mi történjen.

Inspiráló és megható történet lesz, annyi biztos!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást