Fétisek 2 – Undorító szexuális játékok

Fétisek 2 – Undorító szexuális játékok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Fétisek 2 – Undorító szexuális játékok

Ahogyan az az előző részből kiderült, vannak olyan szexuális játékok, amelyek „soft” verziójuk miatt teljesen elfogadottak. Ugyanakkor a világon vannak olyan fétisek is, amelyek legtöbbünk számára kifejezetten undorítóak és nem egy esetben a Btk. hatálya alá esnek. Lássuk melyek ezek!

„Aranyeső” és Coprofilia

Mindkét fogalom olyan fétist takar, mely az emberi test végtermékei iránti vonzalmat jelenti. Az első esetben arról van szó, hogy művelőit felizgatja, ha előttük, vagy rájuk pisil a partnerük.
A másodiknál a vonzalom tárgya az ürülék, melyet „extrém” esetben az ezzel a vonzalommal rendelkezők el is fogyasztanak.

Hierofilia

Az ebben a fétisben „szenvedők” szexuális kielégüléséhez szükség van valamilyen szent tárgyra. Legyen az kereszt, oltár, imamalom, a lényeg, hogy érintésére az emberben az izgalom fokozódik, esetleg be is teljesül.

Cleptofilia

Bizony a lopás öröme már a szexualitásban is jelentkezik. Ugyanúgy, mint a cleptománia esetében, ahol a dolgok eltulajdonítása kényszer, itt is a lopás a kényszer fő tárgya, csupán annyi a különbség, hogy a bűn tudata az, ami a szexuális kielégülés is okozza.

Pigmalionizmus (agalmatofilia)

Pygmalion görög szobrász után nevezték el a különös vonzalmat, aki, miután megalkotta mesterművét, olthatatlan szerelemre lobbant a szobor iránt. Az agalmatofilia gyakorlói szintén az élettelen, emberi testet utánzó tárgyakhoz vonzódnak.
A szexuális izgalmat kiválthatja szobor, próbababa, guminő, vagy bármilyen egyéb „emberpótlék”.

Vér

Egyes emberek számára örömöt jelent, ha a másik vérzésében gyönyörködhetnek. Sőt, egyes esetekben odáig is elmennek, hogy maguk okozzák a sérülést, általában egy véna átvágásával.
Férfiak esetében kimerülhet abban is, hogy partnerüket akkor találják a legkívánatosabbnak, és akkor kényeztetik a leginkább, amikor az éppen menstruál.

Apotemnofilia

Hihetetlen de vannak olyan emberek, akiket az izgat fel, ha amputálják a tagjaikat. Természetesen ez már elmeorvosi probléma, hiszen ezek az emberek a legtöbb esetben teljesen egészséges tagjaiktól akarnak megszabadulni.
Egyik variációja az, amikor a csonka végtaggal rendelkező személy látványa váltja ki a szexuális izgalmat.

Emetophilia

Az ennek a fétisnek hódolók szexuális gerjedelmét a hányás váltja ki. Vagyis egészen pontosan annak látványa, illetve az, ha az a testükön landol. A szlengben a „római eső” megnevezéssel illetik ezt a különös vonzalmat.

Vorarephilia

Ez a fétis egyértelműen azok közé tartozik, melyek nem csak hogy veszélyesek, hanem büntethetőek is. Azok, akik ilyen vonzalommal rendelkeznek, a kannibalizmus gyakorlásában lelnek gyönyört.
Mindkét variációban jelentkezik a torzulás, vagyis vannak olyanok, akiket a „falatozás”, és vannak olyanok, akiket az „étel” szerepe izgat fel.

Necrofilia

Az emberek holtestek iránti vonzalmát jelenti. Az ebben a fétisben szenvedők odáig is elmennek, hogy kihantolják a már eltemetett halottakat, hogy vágyaikat kiélhessék rajtuk.
Általános, és elmeorvosi értelemben is kezelése szorulhatnak, hiszen a hullák komoly fertőzéseket is terjeszthetnek.

Partenofilia

Azon emberek fétisének gyűjtőneve, akiket kizárólag az érintetlen személyek izgatnak fel. A szüzesség elvételében lelik meg a gyönyört, csak a „sértetlen” egyének izgatják őket.

Altocalcifilia

Sokszor megjelenik a pornókban is, amikor a nő hihetetlen magasságokban egyensúlyoz a cipőjében. Ennek a fétisnek a lényege, hogy a gyakorlói különös vonzalmat éreznek a magas sarkak iránt.
Itt most nem arról van szó, amikor, egy szexis, nőies cipőben csábít egy nő, hanem arról, amikor minimum 10, de inkább a fölötti sarokméreteken próbál talpon maradni. A vonzalom erős, cipősarok nélkül nem is érik el a gyönyör érzését.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást