Pusztítsd el a baktériumokat és vírusokat a megfelelő fertőtlenítőszerrel!

Pusztítsd el a baktériumokat és vírusokat a megfelelő fertőtlenítőszerrel!

Címlap / Otthon / Pusztítsd el a baktériumokat és vírusokat a megfelelő fertőtlenítőszerrel!

A mindennapos takarítás és a naponta használt felületek alapos áttörölgetése, valamint fertőtlenítése az igényes háztartások, valamint éttermek és szállodák esetében nélkülözhetetlen folyamat. (x)

Azonban ahhoz, hogy megfelelő eredményeket érj el, és valóban csak makulátlan csillogást hagyj magad után, megfelelő minőségi tisztítószerekre és fertőtlenítőkre van szükséged. Hiszen attól függetlenül, hogy első ránézésre tisztának látszik egy felület, az még nem azt jelenti, hogy valóban baktériumoktól, vírusoktól és egyéb kórokozóktól mentes is.

Manapság még nagyobb figyelmet kell fordítani a megfelelő fertőtlenítésre, hiszen számos betegség kialakulása megelőzhető lenne egy tiszta és egészséges környezetben.

Miért van szükség a rendszeres fertőtlenítésre?

Legtöbbünk számára a rendszeres takarítás nem mást, mint a felületek általános takarítását jelenti, amely nem egyenlő a fertőtlenítéssel, hiszen fertőtlenítés alkalmával olyan vegyi anyagok kerülnek felhasználásra, amelyek nem csak elpusztítják az előzőekben is említett kórokozókat, de meggátolják azok szaporodását is. Mindez fordított esetben is igaz, hiszen a fertőtlenítőszerek nem érnek fel a zsíroldó tisztítószerek hatékonyságával, ez okból kifolyólag a tisztítás és a fertőtlenítés leginkább egymást kiegészítő folyamatok, mint egymás szinonimái. 

Így összességében a felületek tisztítását követően a szennyezőanyagok eltávolítása után jöhet a felületek fertőtlenítése. Amennyiben hatékony készítményeket szeretnél beszerezni, akkor bátran keresd fel a Delta Clean Kft fertőtlenítőit!

A legideálisabb fertőtlenítőszerek

Ilyen nagy népszerűségnek örvendő fertőtlenítőszer a Safety Spray is, amely alkoholtartalmának köszönhetően elsősorban az élelmiszeriparban használatos. Mindemellett éttermek, élelmiszerüzletek, valamint nagyüzemi konyhák is szeretettel alkalmazzák, mivel kiváló a hűtők, a fagyasztók és a munkafelületek kórokozóktól mentesen tartásában.

Klórtabletta fertőtlenítéshez

A Medicarine egy olyan fertőtlenítő hatással bíró klórtabletta, amely szintén mosható felületek fertőtlenítésére hivatott, miután vízben feloldásra került. Betegellátó intézményekben szintén bátran alkalmazható, hiszen a felületen megtapadó vírusokkal szemben is kíméletlen. 

A hypo mindenki számára ismert fertőtlenítőszer, amely mindemellett fehérítésre és szagtalanításra szintúgy alkalmazható. Végül a Maya Dez kerül górcső alá, amely egy klórtartalommal rendelkező általános fertőtlenítő tisztítószer. Számos területen felhasználható, így bátran alkalmazhatod a mosdókagylók, a kádak, a WC-kagylók, a lefolyók és a csatornák tisztításához.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!