Miért félnek a férfiak a „bonyolult” nőktől? 10 okuk is van

Miért félnek a férfiak a „bonyolult” nőktől? 10 okuk is van

Címlap / Szerelem / Miért félnek a férfiak a „bonyolult” nőktől? 10 okuk is van

1. Mindig őszinték

Akire azt mondják, bonyolult nő, az mindig olyan személyiség lesz, akinek ami a szívén, az a száján. Véleményét nem szégyelli, nem fogja vissza magát és mindenkinek őszintén megmondja, ami a szívét nyomja. Talán kicsit túl őszintén is, ami eredményezhet kellemetlen helyzeteket.

2. Nincs szükségük mindenáron egy férfira

Egy ilyen nő tudja, milyen partner való neki, milyet akar és legfőképpen: milyet érdemel. Akarja a férfit, de nincs szüksége rá és ez olyan hatalmi dinamikával jár, amit nem minden férfi egója képes elviselni, ők ugyanis szeretik a gyámoltalan, vagy legalábbis annak tűnő nőket.

3. Sokat dolgoznak

Mindig produktív és aktív, egy bonyolult nő sosem unatkozik és nem ül a babérjain. Nem fogja azt várni, hogy a férfi mikor ér rá, hogy együtt lehessenek, ő az, aki beilleszti őt a saját életébe és nem fordítva.

Sokat dolgozik és mindig van valami célja, amit el akar érni.

istockphoto

4. Nem könnyű levenni a lábukról

Egy bonyolult nő már rendelkezik annyi élettapasztalattal, hogy a férfiak szokásos süketeléseivel kapcsolatban könnyen átlásson a szitán. Egy ilyen magabiztos nőt egy férfi nem fog tudni megcsalni, kihasználni vagy teljesen elkápráztatni. 

5. Okosak és sokat tudnak a világról

Intelligens, különben nem is lehetne bonyolultnak nevezni. Őt nem lehet lenézni, megkerülni vagy lehurrogni, hiszen sokat tud a világ működéséről. Azt mondják, a férfiak nem szeretik az okos nőket és ez is ezt bizonyítja, hiszen egy komplikált nő sosem fog a párjára istenként tekinteni. 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást