Párkapcsolat / Szerelem

30 felett ismerkedni? 4 tipp, hogy neked is sikerüljön

30 felett ismerkedni? 4 tipp, hogy neked is sikerüljön

A társkeresés kemény dió tud lenni: minél idősebb az ember, annál rögösebbnek tűnik az út, és annál inkább frusztrálhat az egyedüllét tudata és az a bizonyos sokat emlegetett biológiai óra is, ami 30 fölött a legtöbb nőnél párkapcsolati státusztól függetlenül időzített bombaként ketyegni kezd. Hogy milyen lehetőségei vannak egy harmincas szinglinek az ismerkedésre? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ.

Sportolás közben

A sport nagyon sok mindenre jó: növeli az endorfin szintedet, formálja az alakodat, kikapcsol és még akár ismerkedni is lehet közben – feltéve, ha nem otthon tornázol dvd-re. Ha pedig valaha is sportoltál már, biztosan tapasztaltad, hogy mozgás közben magabiztosabbnak érzed magad, mint általában, pláne, ha sikerül egy-egy célt elérned, amit kitűztél magadnak. Egy magabiztos, sportos nő pedig nagyon is szexi, aki már pusztán azzal, hogy sportol, olyan a férfiak számára is szimpatikus tulajdonságokat tükröz, mint akaraterő, kitartás, igényesség.

Ha tehát sportolás közben ismersz meg valakit, máris van egy közös pont, amiből ki lehet indulni, egy közös hobbi, ami jó alapja lehet a későbbi párkapcsolatnak is!

Utazás során

Ha eddig azért nem utazgattál kedvedre, mert éppen nem volt kivel, arra biztatunk, hogy egyedül is vágj bele, hiszen egy kirándulás, nyaralás során nem csupán csodálatos új helyeket, de új emberek is megismerhetsz.

Ha nincs merszed teljesen egyedül nekiindulni, keress valamilyen csoportos utazási lehetőséget – tévhit, hogy ezekre csak párok és idősek jelentkeznek, baráti társaságokkal is összehozhat a sors, ahol nem ritkák a szingli pasik sem.

És persze nagyobb eséllyel fizet be egy szervezett útra egy harmincas-negyvenes férfi, mint egy huszonéves, tehát jó eséllyel sikerül a saját korosztályodból megismerkedni valakivel.

Interneten

Bárhogy is tiltakozunk ellene, be kell látnunk, az internetes ismerkedés végérvényesen befurakodott a lehetséges opciók közé – pláne egy bizonyos kor fölött. Persze, itt nem feltétlenül a harmincasokra gondolok, de kétségtelen, hogy ebben a korban is előkelő helyet foglalnak el a netes társkeresők, ha a felmerülő alternatívákat vesszük sorra.

Mindenki hallott már elrettentő példákról és a neten szövődött, happy enddel végződő románcokról egyaránt, de egy biztos: akárhogyan is kezdődik egy kapcsolat, alakulását semmiképp sem a megismerkedés körülményei határozzák meg.  

Bárhol, bármikor

Lerágott csont, de igaz: a szerelem bárhol, bármikor rád találhat! Amint kilépsz az utcára, egy újabb esélyt adsz magadnak, hogy rád mosolyog a szerencse – vagy egy helyes férfi. Persze, nem azt mondjuk, hogy mindenhol a pasikat fürkészd árgus szemekkel, de igazából sosem tudhatod – ismerek olyan házassággal, három gyerekkel végződő love story-t, ami az Ikeában, kanapévásárlás közben kezdődött. Tehát érdemes nyitott szemmel, nyitottságot sugározva járni. Ebben sokat segíthet, ha pár híján más társas kapcsolatokból töltekezel, nem gubózol be, hanem kimozdulsz, találkozol a barátaiddal, olyan dolgokat csinálsz, melyekben örömödet leled. Hiszen fontos, hogy az ember megtalálja a párját, de talán még fontosabb, hogy egyedül is teljes értékűnek érezze magát!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást