A csirkemellet nem különleges íze miatt szeretjük. Valójában nincs a csirkenék még egy ilyen ízetlen része. Arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy kalóriaszegény laktató fogásokat készítsünk belőle, akár rántva is. Unalmas a rántotthús? Most bebizonyítjuk, hogy ki lehet szabadulni a liszt–tojás–prézli mókuskerékből. Egy kis találékonysággal mennyei ízeket csalogathatunk ki a csirkemellből is és príma vendégváró fogásokat készíthetünk.
3/6 Kukoricapelyhes ropogós
Ki mondta, hogy a kukoricapehely csak tejben finom? Olyan ropogós bundát rittyenthetünk a csibefalatokra, hogy csuda, ha kicsit apróbbra, de nem lisztesre daráljuk és a klasszikus elkészítési móddal sütjük ki vele a csirkét.
Ezt a fogást bátran felszolgálhatjuk sörözéshez is, a lányok például gyömbérsörrel imádni fogják. A gyerekeknek nyugodtan mondjuk, hogy ezt a fogást a KFC-ből lestük, pillanatok alatt kiürül a tál.
Ha tényleg a KFC csirkék ízvilágát szeretnénk, már kapható fűszerkeverék, amellyel bedörzsölhetjük a húst sütés előtt.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!