Szórakozás / Otthon

Felejthetetlen szerelmek a képernyőről, amiknek éveken át szurkoltunk

Amióta világ a világ, a szerelmes történetek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az emberek körében. Legyen az akár sitcom, krimi vagy dráma, a legtöbb sorozatban szinte kivétel nélkül mindig akad egy központi románc, mely számos vidám és drámai pillanattal örvendeztet meg minket, nézőket hétről hétre. Következzen öt szerelmespár, akiért hosszú évadokon keresztül izgulhattunk a tévéképernyő előtt ülve!

Ross és Rachel

Rómeó és Júlia, Trisztán és Izolda, Ross és Rachel… Az ikonikus szerelmespárok sorából mára a Jóbarátok népszerű szereplőinek neve sem hiányozhat. Ross és Rachel kezdettől fogva egymásnak lett teremtve és látszólag ezzel rajtuk kívül mindenki tisztában volt.

Kapcsolatuk viharos történetéhez több felejthetetlen tévés momentum is kötődik, az első romantikus esős csókjelenettel kezdve, a „De hát szakításban voltunk!” szállóigén át, egészen a végső nagy egymásra találásig. A híres Jóbarátok-páros annyira népszerű volt, hogy a rajongók kétségbeesetten kampányoltak azért, hogy Jen és David a valóságban is egy párt alkosson. Erre azonban sajnos, sosem került sor.

Carrie és Mr. Big

Az ikonikus Szex és New York című sorozatban a hangsúly leginkább a szexre és a párkapcsolati problémákra esett. És bár az évadok folyamán férfiak jöttek-mentek, Carrie Bradshaw számára továbbra is Mr. Big maradt az igazi.

Olvastad már?  10 ok, amiért az öreg lelkek sokkal nehezebben találják meg az igaz szerelmet!

Szenvedélyes kapcsolatukat sok mindennek lehetett nevezni, de unalmasnak biztosan nem. Tipikus se veled, se nélküled viszony volt az övék, melyet időről időre megszakított egy-egy heves veszekedés, egy viszony, vagy éppen a legyőzhetetlennek tűnő távolság.

A happy endre hat évadot kellett várnunk, ennyi idő kellett ugyanis Mr. Big számára, hogy legyőzze az elköteleződéstől való félelmét, és belássa, számára Carrie a tökéletes nő.

Luke és Lorelai

Az égben köttetett” – így jellemezte Emily Gilmore Luke és Lorelai kapcsolatát. A Szívek szállodája című sorozat kedvenc párosának románca egy közeli barátságból bontakozott ki. A történet szerint Lorelai Gilmore 16 évesen teherbe esik, és úgy dönt, hogy a gazdag szülők által elrendezett élet helyett inkább az önállóságot választja.

Így kerül egy Stars Hollow nevű connecticuti kisvárosba, ahol súlyos kávéfüggőségétől vezérelve minden nap betér Luke kávézójába. A Gilmore-rajongók számára kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy a baseballsapkás kávézótulajdonos és Lorelai tökéletes párost alkot. Kapcsolatuk talán legirigylésreméltóbb része az volt, hogy mindig számíthattak egymásra a bajban, még akkor is, ha éppen külön voltak.

Olvastad már?  5+1 módszer, amivel a szakadék széléről is visszahozhatjátok a kapcsolatotokat

Blair és Chuck

A Gossip Girl kedvelt párosának kapcsolata tökéletesen kiszámíthatatlan volt, szerelmük egyszer a mennybe, máskor pedig a pokolba repítette őket.

Chucknak és Blairnak egyaránt meg volt a maga sötét, manipulatív oldala, ennek ellenére valahogyan mégis mindig a legjobbat hozták ki a másikból.

Bár mindketten keménynek és érzéketlennek mutatták magukat, amikor együtt voltak, felszínre került személyiségük érzelmesebb, lágyabb része, így amikor végül összeházasodtak, a rajongók is elégedetten sóhajtottak fel a tévéképernyők előtt.

Elena és Damon

A Vámpírnaplók Elena Gilbert, a kisvárosi gimnazista lány és a két vámpírtestvér, Stefan és Damon Salvatore szerelmi háromszögén alapul.

De lássuk be, Elenának kezdettől fogva Damon volt a végzete, már az első részben lehetett érezni közöttük a vibrálást. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk a lány és az idősebb testvér kapcsolatát, akkor az valószínűleg a szenvedély lenne.

Nina és Ian között tagadhatatlanul működik kémia, és nem csak a sorozatban, hiszen a két főszereplő egy ideig az életben is egy párt alkotott.