A különbség első és utolsó szerelem között

A különbség első és utolsó szerelem között

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A különbség első és utolsó szerelem között

Az első nagy szerelmedet sosem fogod elfelejteni. Mindegy, hogy miként ért véget a közös utatok, egy biztos: örökké különleges helyet foglal majd el a szívedben, és ez ellen tenni sem tudsz. Ő az, aki megmutatta neked, milyen érzés valakit őszintén szeretni, és milyen ezt idővel mégis elveszíteni.

Soha senkit sem fogsz pont így szeretni, hiszen ez volt életedben az egyetlen olyan alkalom, amikor úgy voltál szerelmes, hogy nem tapasztaltad még meg a nagy csalódást. Az első párkapcsolatodban életed minden része a srác körül forog, és az első nagy vita után azt hiszed, mindennek vége.

Piedesztálra emeled őt, és ez lehet az oka annak, hogy az emberek nagy része úgy érzi, sosem találnak még egy ilyen személyt.

De valójában minden okkal történik. Az első szerelmed azért az első, mert részese egy nagyobb utazásnak. Például gondolj arra, amikor először főztél saját magadtól, anyukád és a nagymamád segítsége nélkül. Nagy élmény volt, hasznos tapasztalat, de valljuk be, utólag visszatekintve nem az volt életed legjobb alkotása. De ez nem jelenti azt, hogy többé nem ettél! Próbálkoztál tovább, gyakoroltál, és végül sikerült mindent jól csinálnod. Ugyanilyen a szerelem keresése is: tapasztalatokat gyűjtesz, hibázol, tanulsz belőlük, míg nem megérkezik az életedbe az igaz szerelmed, aki egyúttal az utolsó is lesz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást