Kikapcsolódás / Szórakozás

5 fantasztikus csavarral végződő thriller, amit minden nőnek látnia kell

Thriller

Miért pont thriller?

A thrillereket pont azért szeretjük, mert a csavaros történetben végig ott lappang a titok, ami csak a végén derül ki, a nézőt tátott szájjal hagyva. Az én kedvenceim a műfajon belül a szövevényes viszonyokat taglaló filmek, amelyekben valaki félrelép, mert nem tud ellenállni a csábításnak és ez végzetes hibának bizonyul.

Az általam kiválasztott öt filmben van olyan, amiben a feleség csalja meg a férjet és olyan is, amiben pont fordítva. Olyan filmek, amelyekben egyik karakter sem makulátlanul jó vagy éppen velejéig rossz. Ezekben a történetekben a félrelépéseknek komoly következménye van és a nőket helyezi a középpontba, így akár tanulhatunk is belőlük.

Temetetlen múlt

A csodálatos – és nem öregedő – Michelle Pfeiffer ebben a kiváló thrillerben boldog házasságban él Harrison Forddal, de új házukban egyre kísértetiesebb dolgok történnek. Lassan saját maga sem biztos benne hogy valóban szellemmel van-e dolga, vagy ő veszíti el a józan eszét, de a végén minden eltemetett titokra fény derül.

Tökéletes gyilkosság

A film a bájos Gwyneth Paltrow, a hűvös Michael Douglas és a szívdöglesztő Viggo Mortensen – a Gyűrűk ura Aragornja – végzetes szerelmi háromszöge, melyben a gazdag, idősebb férj rájön felesége titkos viszonyára a jóképű fotóművésszel. Elhatározza, hogy bosszút áll a nőn és szeretőjén is, megtervezi hát a tökéletes gyilkosságot…

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást