Életmód / Ezotéria

Ezt jelenti számodra a szerelem, a csillagjegyed alapján

Ezt jelenti számodra a szerelem, a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos számára a szerelem egy életre szóló elkötelezettség, de ez közel sem azt jelenti, hogy arra vágyik, hogy szépen nyugalomban megöregedjen a partnerével, hanem egy olyan dinamikus kapcsolatra, ami tele van izgalommal és közös kalandokkal. 

Bika

A Bikának fontos, hogy párja mellett biztonságban érezze magát és ő maga is mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt az érzelmi stabilitást megteremtse a szíve választottjának. Tiszteletben tartja és figyeli a másik rezdüléseit, érzéseit és elengedhetetlen számára a hűség.

Ikrek

Az Ikrek számára az a fontos, hogy megtalálja a párját, akivel összeillenek és aki méltó hozzá. Elengedhetetlen, hogy partnere folyamatosan inspirálja és intellektuálisan stimulálja. Ez az az izgalom és láng az, ami a másik iránt érzett szerelmét táplálja és életben tartja. 

Rák

A Rák finom lelkületű személyiség és azt vallja, amit a híres mondás is: a szerelem gyengéd és kedves. A Rák nő szerelme őszinte, mély és elkötelezett, szinte bármit képes megtenni azért, akinek odaadta a szívét. 

Oroszlán

Az Oroszlán szerelme szenvedélyes és nagylelkű a partnerére nézve. Motiválja a szerelem, és a boldog párkapcsolat számára nem más, mint az érzelmek bátor kimutatása, megélése, illetve az állandó figyelem és izgalom.

Szűz

A Szűz az egyik legtámogatóbb csillagjegy, mindig párja mellett áll, amikor szükség van rá. Nem esik szerelembe hirtelen és nem csapong, nála ez egy lassabb folyamat, de mikor beérik, teljesen elköteleződik választottja iránt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást