Ezt a szexjátékot tartsd az éjjeliszekrényeden a horoszkópod alapján

Ezt a szexjátékot tartsd az éjjeliszekrényeden a horoszkópod alapján

Címlap / Szerelem / Szex / Ezt a szexjátékot tartsd az éjjeliszekrényeden a horoszkópod alapján

Egy nő életében az orgazmus különleges élmény, hiszen számos erogén zóna izgatásával el lehet érni, de nem mindenki működik ugyanúgy. Van, akinek simán megy a vaginális orgazmus, de van, akinek a klitorisz vagy épp a mellbimbó izgatása hozza el a várt gyönyört. Mindemellett az óriási kínálatok sem könnyítik meg a helyzetet: hiszen nem minden játékszer felel meg mindenkinek. Mostani cikkünkben bemutatjuk, hogy a horoszkópod alapján melyik szexjátékot javasolt kipróbálnod. (x)

Kos

A kos hölgyek igazi uralkodónők az ágyban, az első orgazmus után már követelnék is a következőt. Nyíltan beszél a szükségleteiről, vonzalmáról, igazi temperamentumos jegy szülötte. Az együttlét során felül szeret lenni, így nem meglepő, hogy a kosok kapásból lovagló pózban indítanak. A kosnak olyan szexjátékra an szüksége, amely megfelel energiájuknak és tüzes lelkesedésüknek: a Satisfyer Ultra Power Bullet 5 vibrátor képes erre. Extra erős motor, táskába rejthető, kompakt méret, diszkrét forma és drágakőmintás felszín – bírja a gyűrődést bárhol, bármikor.

Kos

Bika

A bika nők oda-vissza vannak az élvezetekért, legyen szó evésről vagy erotikáról. Ha a bika jegy szülöttével hoz össze a sors, az biztos, hogy csúcsélményre számíthatsz. Tuti tipp, ha az előjátékra megfelelő mennyiségű időt szánsz, és nem árt, ha közben egy-két falat édesség is be van készítve. A Feel the Magic Shiver – akkus csiklóizgató a megfelelő választás a Bika hölgyek számára, mert ezzel a játékszerrel a mellbimbótól az intim zónákig mindent tudsz izgatni. Még a kedvesedet is.

Bika

Ikrek

Az ikrek számára kifejezetten fontos a lelki kielégülés is, nem szabad meglepődni, ha egy ikrek hölgy még szex közben is beszélget. Ahhoz, hogy az ikrek fantáziáját és érdeklődését folyamatosan fenntartsuk, nem jó döntés klasszikus vibrátort választani, mert pikk-pakk megunja. Ehelyett a Womanizer Duo – vízálló G-pont vibrátor és csiklóizgató lehet a kiváló választás, hiszen egyedülálló kettős orgazmusban részesít, valamint számos szabadalmaztatott és innovatív technológiai megoldást magában foglal.

Ikrek

Rák

Az egyik legempatikusabb jegy a rák, így nem meglepő, ha az ágyban is a gondoskodás a fő mozgatórugója. Rendkívül fontos számára a romantika, a lassú előjáték, és szívesen hódol be a partnerének. A legfontosabb számára, hogy örömet okozzon, és ha mindeközben ő is megkapja a várt kényeztetést, akkor lesz igazán boldog. Ezért is jó döntés a rákok számára a Seawind Myron – akkus, melegítős masszírozó vibrátor, mivel egy fárasztó nap után a külső és belső izmokat is ellazítja, ráadásul még a kedvesének is örömet tud okozni vele.

Rák

Oroszlán

Az oroszlán hölgyek akár viselhetnék is „az egyik leginkább szenvedélyes és tapasztalt szerető” kitűzőt, hiszen magabiztosságának köszönhetően szinte bárkit képesek meghódítani. A kacér ruhadarabok, a csillogás és a szépségének elismerése fontos számára. Ehhez a csillagjegyhez a Satisfyer Pro 2 Rose Modern – akkus léghullámos csiklóizgató illik a legjobban, hiszen ez a már-már ékszernek beillő játékszer az érzéki élmények új dimenzióját nyitja meg.

Oroszlán

Szűz

A szűz nők esetén nem szabad meglepődni, ha az aktus után egyből rohannak a zuhany alá. Visszafogottságuk csak idővel oldódik, egy stabil kapcsolatban, és még ekkor is időt kell szánni az előjátékra, hogy a szégyenlősség elmúljon és elengedjék magukat. A szüzek perfekcionisták, akik szeretik az irányítást és a luxust is. Ezért kell mindig a közelükben tartaniuk egy megbízható játékot, mint a WEJOY Elise – akkus, vízálló, csiklókaros vibrátor, ami a kettős külső és belső stimulációnak köszönhetően gyors orgazmusban részesít.

Szűz

Mérleg

A mérleg hölgyek számára az ágyban is fontos az egyensúly, tehát mindkét fél igényeit igyekeznek kielégíteni. Rajonganak a szépségért és a romantikáért, fontos számukra, hogy a legapróbb részletek is rendben legyenek: ők azok, akik még szex közben is arra figyelnek, hogy jól nézzenek ki. A Satisfyer Cutie Heart – akkus léghullámos csiklóvibrátort egyenesen a mérlegeknek találták fel, hiszen egyszerre csiklóvibrátor és léghullámos csiklóizgató, és ezt a remek funkcióját elegáns és diszkrét megjelenéssel teszi egyensúlyba. 

Mérleg

Skorpió

A skorpió nők a legelszántabbak, ha szexről van szó. Elképesztő istennők az ágyban, akik szinte megállás nélkül képesek lennének az orgazmusok végtelen hajhászására. Partneréből kifacsarja még a legutolsó cseppeket is, szenvedélyessége az égig ér. Ennek a végtelen étvágynak köszönhetően nyitottak az újításokra, mint amilyenek az anális örömök. A Colorful JOY – anál dildó nyuszifarokkal kiváló választás a hedonista élvezetet hajhászó skorpióknak.

Skorpió

Nyilas

A nyilas számára kifejezetten fontos az újítás az ágyban is, egyáltalán nem szégyenlős, így simán rákap az új ötletekre. Nagy libidóval rendelkeznek, így nem mondanak nemet arra, ha a partnerük újításokra bíztatja őket. Kalandozásuk során nem meglepő, ha nyitottak a BDSM területekre is. Ha innovatív önkényeztetés, akkor a nyilasok számára a legjobb választás a Sex HD Bloody Mary – akkus, vízálló vibrátor és ostor. Igen. Egyszerre korbács és vibrátor. 

Nyilas

Bak

A bak nők hűvös(nek tűnő) tekintettel kemény falakat építenek maguk köré, amit megéri lebontani, még ha időigényes folyamat is. Ha megtörténik, rendkívül odaadó szeretők, képesek órákon át szexelni. A bakok szorgalmasok és nagyra értékelik a klasszikusokat. Mindezeket összesítve a Lonely – akkus G-pont vibrátor szuper társ tud lenni az énidő során, hiszen ez a fajta orgazmus igényli talán a legintenzívebb odafigyelést.

Bak

Vízöntő

A vízöntő hölgyek fantáziája és leleményessége nem ismer határokat az ágyban, így ők különösen nyitottak a szexjátékokra. Az izgalom élteti, így partnerének állandó meglepetéseket okozhat, legyen szó egy új pózról vagy egy különleges dildóról. Pont ezért a vízöntőknek olyan játékra van szükségük, amely többfunkciós és egyedi. Leleményességüket a Satisfyer Tri Ball 2 – akkus, multifunkciós vibrátor fogja kielégíteni, a 3 motoros golyócskának köszönhetően. 

Vízöntő

Halak

A halak nők számára az érzelmek és a szexualitás kéz a kézben jár. Nagy igényük van az előjátékra és a romantikára, hogy szépen fokozatosan merülhessenek el a partnerrel az élvezetek világában. A halak állandóan a fantázia és a valóság között egyensúlyoznak, kifejezetten romantikus alkatok. Olyan játékra van szükségük, amely lehetővé teszi számukra, hogy kísérletezzenek és finoman felfedezzék saját vagy partnerük testét. A Satisfyer Threesome 3 – akkus csiklóvibrátor kiváló partner lesz a kísérletezében, három karjának köszönhetően. 

Halak

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!