Soha többé száraz pizza!
A házhoz szállított pizzából sokszor marad meg egy-egy szelet, amit az ember sajnál kidobni, de másnap már senkinek nem fog kelleni. A pizza titka éppen a frissesség, és átázva vagy kiszáradva már senki nem szereti.
Legközelebb, ha kimarad egy szelet, tekerd alufóliába, és dobd a fagyasztóba. Mielőtt legközelebb a tányérodra kerül, fóliástul tedd egy tepsibe, és dobd a 200 fokra előmelegített sütőbe 10-15 percre.
Friss, szaftos és ropogós pizzát tekerhetsz majd ki a fóliából.
Legközelebb, ha kimarad egy szelet, tekerd alufóliába, és dobd a fagyasztóba. Mielőtt legközelebb a tányérodra kerül, fóliástul tedd egy tepsibe, és dobd a 200 fokra előmelegített sütőbe 10-15 percre.
Friss, szaftos és ropogós pizzát tekerhetsz majd ki a fóliából.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!