Ezek lesznek a legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Ezek lesznek a legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezek lesznek a legjobb szilveszteri bulik Budapesten

Még mindig nincs ötleted, hogy mit fogsz csinálni szilveszterkor, vagy esetleg azt már tudod, kikkel töltöd az estét, csak azt nem, hogy merre mentek? Összegyűjtöttünk nektek néhány szilveszteri bulit a fővárosból, ahova akár a koccintás előtt vagy után is érdemes elmenni, ha az egész estét nem is szeretnétek végigbulizni – habár szerintünk megéri néhány évente egy partizós szilvesztert tartani a házibulik helyett! 🙂

A Város Szilvesztere – Fogas Ház

A Fogas Ház nem kisebb névvel illette az újévköszöntő buliját, mint A Város Szilvesztere: ugyanis egészen este nyolctól másnap délig készülnek a legjobb dj-k a legjobb zenékkel, mind a Házban, mind a Kertben és a Pontban is.

A Házban többek között zenél majd Infragandhi, Jummo Daddy, Wondawulf és Ludmilla is, míg a Kertben egész este Elliot & Séf és meghívott vendégeik gondoskodnak a talpalávalóról.

Tilos Rádió Szilveszteri Buli – Mika Tivadar Mulató

Már néhány éve hagyomány, hogy a Tilos Rádió csapata a Mikában zárja az óévet, és fergeteges bulit csapnak, hogy köszöntsék az újat.

A bejáratnál mindenkit welcome pogácsával köszönt a Mika csapata, a legjobb zenékről pedig olyan nevek gondoskodnak majd, mint a Dynamite Dudes, Dj Sztyepp, Format C, Azaki és Palotai, de a névsor még mindig nem végleges, ezért várható, hogy mások is csatlakoznak hozzájuk.

Kuplung Szilveszter

Igazi rock’n’roll szilveszterre készülhetnek azok, akik idén a Kuplungot választják óévbúcsúztató party helyükként, ugyanis a már több éve hagyományosnak számító Ivan and the Parazol szilveszteri koncertnek is a Kuplung ad majd otthont, előttük pedig a The Luckies fog zenélni.

A szervezők hatalmas bulit ígérnek a koncertek után (is), ám hogy ki biztosítja ehhez a muzsikát, azt egészen december végéig titokban tartják

Zuboly Szilveszter – Instant

Az Instantban már szilveszter előtt nagyon készülnek az újévre, ezért egy héten át tartó The End of the Year partysorozatot indítottak koncertekkel és szuper dj-kkel.

Ennek megkoronázásaként a december 31-i bulin fél 11-től a Zuboly gondoskodik a fergeteges szilveszteri zenéről, majd három különböző teremben élvezhetitek a koccintás után a legjobb lemezlovasok zenéjét egészen reggelig.

100% Budapest NYE 2016-17 – Akvárium Klub

Idén szilveszterkor valóban nehéz lesz a döntés, hogy hol bulizzunk, hiszen az Akvárium is fergeteges bulival készül, méghozzá mind a három termében: a NagyHall-ban, a KisHall-ban és a VOLT Music Bar-ban is.

Nem kisebb előadók fognak beállni a dj pultba, mint Felcser Máté (PUNNANY MASSIF), Henri Gonzo (FRAN PALERMO), Linczényi Márkó (THE KOLIN) és Zságer + Zságer (ZAGAR), de Karanyi is itt gondoskodik idén a fergeteges újévvárásról.

Random Trip – A38

Az A38-on hagyomány, hogy szilveszter este Random Trip bulit tartanak, idén ráadásul nem is egyet, hanem rögtön kettőt, hiszen gondoltak azokra is, akik a koccintást már nem a hajón, hanem máshol ejtenék meg.

A 8 órakor kezdődő koncerten Wolfie (Punnany Massif), Barabás Lőrinc, Herbert Shaw (Soul Surge, SF), Koszi Janka, Delov Jávor és DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) gondoskodik a megfelelő alapozásról, míg a második bulit Fábián Juli, Herbert Shaw, Koszi Janka, MC Zeek, Delov Jávor és DJ Q-Cee adja majd 11-től, amelyet remek dj-s afterparty követ.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást