Stílus / Divat

Ezek lesznek 2019 legklasszabb ékszertrendjei

Az idei ékszertrendek egyaránt kedveznek a letisztult és a hivalkodóbb stílus kedvelőinek. A 2019-es év népszerű ékszerei között ugyanis találhatunk nagyméretű, merész darabokat és finom, minimalista vonalvezetésű ékeket is.

1. Kagylók, csigák


Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Még közel sincs igazán meleg idő, ennek ellenére idén is a nyári tengerpart ihlette meg a nagy divatházakat, hiszen a kagylók és csigák fognak továbbra is hódítani, ráadásul minden méretben. A tenger tele van bájos, absztrakt formákkal, mint például a tengeri csillagok és csikóhalak, és mi sem emlékeztet minket jobban a nyárra, mint egy elegáns kis tengeri herkentyű, lehetőleg aranyból. Ez a trend tavaly indult el és úgy tűnik, egyelőre nem is megy sehova. Talán annyit változtattak a tervezők, hogy idén még finomabb és elvontabb formákkal ajándékoznak meg minket.

2. Érmék, medalionok

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

A sztárok körében már évek óta hódítanak a medálként használt érmék, így a numizmatika, azaz az éremtan szerelmesei továbbra is örülhetnek ennek a divatnak. Egy vékony aranyláncon remekül mutat egy kerek érme-medál, illetve divatba jött az igazi pénzérmék ékszerként való felhasználása is, amikből nemcsak egyet, hanem többet is viselhetünk, szinte egymásra halmozva. Idén a hangsúly a karkötőkön van, így a csuklón érdemes megmutatni a szép kis medalionokat.

3. A fekete ötven árnyalata

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ha tavaly tetszettek a barokkos stílusú gyöngynyakláncok és egyéb gyöngyékszerek, akkor idén imádni fogod ezeknek fekete, onyx változatait. 2019-ben letisztultabb, minimalista megközelítéssel éltek az ékszertervezők, így a legnagyszerűbb ezekben az elegáns, leheletfinom ékszerekben az, hogy gyakorlatilag bármilyen alkalomra viselhetjük őket, hiszen minden öltözékkel remekül mutatnak. Akár egy farmernadrág-ing kombinációval, akár kötött pulcsival, vagy a kis fekete ruhánkkal viseljük, egy ilyen egyszerű szépség mindenhol megállja a helyét.

Olvastad már?  Indul a kockás szezon! Őszi szettek 2019-es divat szerint

4. Divatmárkák logói

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

A logó-ékszerek divatja sincs leáldozóban, sőt! A Chanel, a Balenciaga és a Dior divatházak nagy, hivalkodó logó-medálokkal készülnek idén, de a fülbevalókban, karkötőkben és brossokban is megjelenik ez a trend. Ez az irányzat semmiképpen sem a letisztult és visszafogott formákat kedvelő közönség divatja, de ha egyetlen nagy, díszes logó-ékszert viselünk öltözetünkhöz és nem halmozzuk, akkor igenis elegáns összhatást keltünk. A logó lehet sima arany, de gyöngyökkel és gyémántokkal kirakott változatai is népszerűek.