Otthonod exkluzívabbnak fog tűnni az alábbi 10 egyszerű tipptől

Otthonod exkluzívabbnak fog tűnni az alábbi 10 egyszerű tipptől

Címlap / Otthon / Dekor / Otthonod exkluzívabbnak fog tűnni az alábbi 10 egyszerű tipptől

Túlméretezett kép

A sok kis apró kép kusza és nem-kiforrott hatást kelthet, egy hatalmas, egyszerű alkotás viszont mindig elegáns lesz a falon. Ne félj, nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy elkészítsd: állíts össze egy fakeretet, húzz rá egy régi lepedőt és fess rá valami modern, egyszerű mintát. Törekedj a „minimalista” megközelítésre, minél kevesebb színt és motívumot használsz, annál exkluzívabbnak tűnik majd a mű.

Egyedi tükör a fürdőszobában

A legtöbb fürdőben a szokásos, unalmas tükrös tárolószekrény szerepel, pedig egy különleges tükör alapjaiban határozza – és rengeti – meg a helység hangulatát.

A képen látható forma egészen egyedi és remekül működik a fürdőszoba fókuszpontjaként is. Csak egy szép ívű keret kell hozzá, amibe méretre vágatod a tükröt.

Elegáns szegélyek

A szegély a falon egyből karaktert ad a legpuritánabb szobának is és pofonegyszerűen elkészíthető, akár fa vagy polisztirol csíkokat választasz. Csak méretre kell vágnod, fel kell ragasztanod, le kell festened őket és máris elegáns lett a helység, ráadásul ez a technika minden lakberendezési stílusba illik.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást