Életmód / Táplálkozás

6 étkezési szabály a gyorsabb fogyasért

6 étkezési szabály a gyorsabb fogyasért

Ne a gyógyszerekben és csodaszerekben keresd a fogyás gyorsítását.

Kövesd az alábbi szabályokat és a siker garantált.
A szervezetnek szüksége van az energiára, az élelmiszerek lényegében “üzemanyag” források az emberi szervezet számára. Ha például dolgozni kezdesz, éhesebbnek érzed magad. Ha fogyókúrázol meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt az egészséges és laktató ételek között.

A átlag magyar ember étrendjét az egyszerű szénhidrátok, mint például a fehér liszt, tészták, sütemények, cukros ételek és italok jellemzik. Ezeket a szénhidrátokat a szervezet gyorsan feldolgozza, ellentétben a rostokat tartalmazó összetett szénhidrátokkal (teljes kiörlésű gabona, gyümölcsök, zöldségek). Amilyen gyorsan feltöltenek energiával, olyan gyorsan lezuhan az energiaszinted.

Ha pedig gyorsabban éhesedsz,  többet fogsz nassolni és növelni fogod a kalória bevitelt. Hogy segíteni tudj a fogyókúrádon, tartsd be a következő tudományosan is alátámasztott szabályokat:

1. Rost

Kortyolj el napi három csésze zöld teát. Nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, bizonyítottan elősegíti a fogyást, főként a hason megtelepedett zsírokat segít leadni. Ha szereted a citrusféléket, akkor jó hír számodra, hogy a teavízbe önthetsz citrom, lime, narancs, grapefriut levet is, így sokkal hatékonyabb a zöld tea. Ihatod forrón vagy mint üdítő jeges tea. Csak a frissen, általad főzött teát fogyaszd.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást