Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted!

Címlap / Stílus / Divat / Egyszerű esküvői ruhák, polgári szertartáshoz – Otthonról is megrendelheted! / 2. oldal

Nem mindenki vágyik igazi hercegnőruhára a nagy napon, de ez nem jelenti azt, hogy az ilyen menyasszonyok kicsit is engednének az igényeikből – csupán másra vágynak, mint a nagy átlag.

Hófehér estélyi ruhák

Estélyi ruhák néven futnak ezek a darabok, de mivel fehérek, nagyszerűen passzolnak a klasszikus esküvőkhöz is. Én például biztosan nem vennék fel egy fontosabb eseményre hófehér maxiruhát, számomra ez a párosítás mindig is az esküvőkhöz kapcsolódik. Az ilyen és az ehhez hasonló fazonok viszont örök slágernek számítanak. A derékban húzott szabásminta, az A-vonalú szoknya, a V-kivágás vagy a csónaknyak és a csipkeborítás a menyasszonyi ruhák hamisítatlan jelzői közé tartoznak. 

Bonprix

Befelé szűkülő vállak

Az idei nyáron rengeteg olyan felső és top került a piacra, aminek a vállrésze befelé szűkül. Ez a fazon tökéletesen kiemeli a karcsú felsőtestet és nagyszerűen megmutatja a kemény munkával kidolgozott, kerek vállakat. Egy-egy ilyen részlet sokszor elegendő is ahhoz, hogy az esküvői ruha hibátlanul mutasson rajtad, de ennél a fazonnál még a keresztben átfutó anyagrészek segítik, hogy kiemeld a tökéletes homokóra alakodat.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»