7 esküvő-ihlette frizura, hétköznapokra

7 esküvő-ihlette frizura, hétköznapokra

Címlap / Stílus / Haj / 7 esküvő-ihlette frizura, hétköznapokra

Lecsengett az idei esküvőszezon, de mi még mindig szívesen nézegetjük az inspirációs képeket, kiegészítőket, öltözékeket. Ezért is jutott eszünkbe, hogy a legszebb esküvői frizuráknak ősszel sem kell feltétlenül búcsút intenünk: ezeket a hajviseleteket hétköznapokra is bátran választhatod, akár volt már esküvőd, akár csak tervezed, vagy még csak azt sem!

Franciás konty

A lófarokba fogott, egymásba bújtatott tincsekből készített alsó konty olyan elegáns és szofisztikált, hogy sok menyasszony választása lett az évek során, de tökéletesen el tudjuk képzelni egy munkahelyi környezetben viselve is.

A legjobb laza, akár másnapos hullámokból készíteni, így az előző nap besütött csigákat ismét fel is használhatod vele, és senki meg nem mondaná, hogy csalás van a dologban.

Fonatból koszorút

Az oldalra fésült frufru divatos, de néha zavaró viselet lehet.

Egy ilyen, a fejtetőn kezdődő fonással megzabolázhatod a tincseidet, mégis romantikus, bájos lesz a megjelenésed, ezért ez a frizura nem csak egy bohém-romantikus menyegzőre kitűnő választás, de az olyan napokra is, amikor sok lesz a teendőd, tudod, hogy sokat fogsz szaladgálni, mégis különösen fontos, hogy még a nap végén is elegáns legyen a megjelenésed.

 

Masni és kalap

Idén ismét divatba jöttek a lehető legegyszerűbb esküvői frizurák, amiket csak egy-egy különleges kiegészítő tesz érdekesebbé, izgalmasabbá.

A fonatok végén lógó masni például kifejezetten ilyen választás, de ez a frizura stílusos és sikkes viselet lehet a hétköznapokban is.

A mindennapi viseletre nyugodtan választhatsz sötétebb, ősziesebb színeket is, és egy fejfedővel még inkább hangsúlyozhatod a kiegészítők különlegességét.

A csodálatos ’20-as évek

A ’20-as évek inspirálta elegáns és mégis szexis frizurák igazi esküvői kedvencek, de egy hasonló frizura a hétköznapokban is megállja a helyét.

A népszerű Marcell-hullámot itt színes hullámcsatokkal állítják elő, amikből így nem csak a haj helyén tartására szolgáló eszköz, hanem fejdísz is lesz.

Az élő bizonyíték arra, hogy néha nem a befektetett energián, hanem a kreativitáson múlik a végeredmény zsenialitása.

Fonott konty

Szeretnéd feldobni valamivel a szürke, őszi napokat?

Egy ilyen, fonatból formált konty egy diszkrét, mégis különleges hajdísszel éppen úgy passzolhat egy menyasszonyi ruhához, mint egy szolidabb színű kötött pulóverhez, és igazán hálásak vagyunk neki azért, hogy az őszi napokba is tudunk csempészni vele egy kis ragyogást.

Bohém megoldások

Az egyre divatosabbá váló bohém esküvőkön láthattál már hasonló frizurákat: a laza, nem túl kidolgozott hullámok adják ennek a fazonnak a tartását és volumenét, a két oldalt kihagyott tincsek játékossá teszik a frizurát és szép keretet adnak az arcnak, miközben a copf elég magasan van összefogva ahhoz, hogy mégis maradjon az összképben egy csipet elegancia.

Megtekeredve

A félig összefogott lófarok egyébként is nagy divat mostanában, ha még egy ilyen extra csavart is beleviszel a frizurába, az még mindig bőven belesimul a hétköznap is hordható fazonok sorába, mégis kiélheted vele a laza esküvős trendek iránti vonzalmadat.

Mi gondolkodás nélkül mondjuk ki erre a hajviseletre a boldogító igent!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást