Az érzelmi megcsalás 5 jele, amit nem veszel észre időben

Az érzelmi megcsalás 5 jele, amit nem veszel észre időben

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az érzelmi megcsalás 5 jele, amit nem veszel észre időben

Sokaknak a megcsalás hallatán a szexuális együttlét vagy a csók jut eszébe, de valójában nem csak ebből áll a hűtlenség.

Az érzelmi megcsalás ugyanis legalább ennyire fájdalmas, sőt, sok esetben még fájdalmasabb, mint egy fizikai félrelépés; ennek jeleit pedig sokkal nehezebb is észrevenni! Most mutatunk öt apró dolgot, ami arra utal, hogy a párod érzelmileg megcsal téged.

Kényes a telefonjára

Az első, és egyben leginkább erőteljes jele az érzelmi megcsalásnak az, ha a pasid hirtelen rejtegetni kezdi előtted a telefonját.

Hallja, hogy jött egy üzenete, de csak akkor nézi meg, ha te épp nem állsz mellette.

Amikor valamit ellenőrizni szeretnétek a neten, nem a saját mobilját veszi elő, hanem javasolja, hogy keress rá inkább te a sajátodon.

Sajnos általában a telefon rejtegetése nem csak az érzelmi, de sokszor a fizikai megcsalás egyik jele is, hiszen gyakran megesik, hogy valaki azért nem akarja megmutatni a mobilját, mert kiderülne, hogy találkozgat is az adott személlyel.

Elveszíti az időérzékét mellette

Tegyük fel, hogy egy kolléganőjéről van szó, akinek sokat kell segítenie egy munkában az utóbbi időben.

Ha ez már húzódik egy ideje, és ilyenkor a pasi nemcsak elérhetetlen a mobilján, de későn is ér haza, az nagyon rossz jel.

Arra utal, hogy a másik nő társaságában teljesen elveszíti az időérzékét, és megfeledkezik mindarról, amit veled beszélt meg a nap hátralévő részében.

Persze ő arra hivatkozik, hogy a munka miatt késett, de sajnos gyakran megesik, hogy még a pasiban sem tudatosult, mit érez.

 

Megoszt vele olyat dolgokat, amiket veled nem

Egy párkapcsolat lényege, hogy ha valami történik veletek, rögtön meg akarjátok osztani egymással.

Épp ezért utal érzelmi megcsalásra az, ha az utóbbi időben neked szinte semmit sem említ meg, de a másik nőnek mindent azonnal elmesél.

Hiszen eddig te voltál a legnagyobb támasza, de úgy fest, hogy ezt a szerepet szép lassan valaki másnak adta át, ami a prioritások átalakulásához is vezet.

Beszélj vele az érzéseidről, mielőtt rosszabb lenne a helyzet!

 

A régi szép időkről beszél

Nem azokról, amit még anno együtt éltetek át, hanem arról, amikor még szingliként élte az életét.

Ha a pasi gyakran emlegeti, milyen klassz volt egyedülállóként folyton bulizni a srácokkal, sőt, még egy-két csajozós sztorit is megoszt veled, legyél óvatos!

Ugyanis könnyen lehet, hogy a pasid nem érzi már jól magát a párkapcsolatban, és az utóbbi időben egyre inkább arra gondol, milyen lenne az élete szingliként.

Innen pedig már csak egy lépés az, hogy esetleg megismerkedjen valakivel, és érzései alakuljanak ki felé.

 

Téged nem hív magával

A kollégáival hétvégén összeülnek egy kicsit beszélgetni, és szinte mindenki viszi a párját, ám ő azzal az indokkal nem hív meg téged, hogy “úgyis csak unatkoznál“.

Ilyenkor érdemes résen lenned, mert könnyen előfordulhat, hogy egyáltalán nem ez áll a háttérben.

Lehet, hogy az egyik kolléganőjével közelebb kerültek egymáshoz, és úgy érzi, a te jelenléted csak problémát okozna a találkozón.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást