Ha te is úgy érzed, hogy csökkentened kellene az egészségtelen ételek fogyasztását, akkor érdemes betartanod az alábbi praktikákat. Nem csak az számít ugyanis, hogy mennyi tápláló finomságot fogyasztasz, az is sokat nyom a latban, ezek mellé mennyi, az egészségedre káros étel kerül a tányérodra.
3/4 A jóból vegyél nagyobb kiszerelést
Sajnos a legtöbb egészségtelen ételre jellemző, hogy a túlfűszerezés és az ízfokozók miatt nem tudjuk őket letenni, és nemes egyszerűséggel addig eszünk belőlük, amíg van. Ha ezekből vásárolsz nagy kiszerelésűt, sokáig „rágódhatsz” az egészségtelen ételeiden, ha kis kiszerelést veszel, akkor pedig ráfizetsz, hiszen több pénzt hagysz ott a boltban és zavarni fog, hogy gyűlik a szemetesben a műanyag hulladék.
Helyette próbáld a nagyobb kiszerelésű, egészségesebb, olcsóbb és környezetbarát finomságokat választani. Ezek mellett dönts: zöldségek és gyümölcsök friss és fagyasztott verzióban, tanyasi friss húsok, natúr tejtermékek, magok, müzlik, hüvelyesek, gabonák, egészséges nassolnivalók.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!