Elképesztő fétisek – Hogy egyesek mi iránt képesek vonzódni?

Elképesztő fétisek – Hogy egyesek mi iránt képesek vonzódni?

Címlap / Szerelem / Szex / Elképesztő fétisek – Hogy egyesek mi iránt képesek vonzódni? / 2. oldal

Fétisek csoportosítása

Leggyakoribb fétisek a férfi és női láb, női mell, has és köldök, fenék, váll, sztriptíz. Kevésbé gyakoriak lehetnek ruházattal kapcsolatosak, ilyen az álarc, bőrruha, cipő vagy csizma, fátyol, nővérke ruha, kesztyű, latex, mellény, szőrme, tisztasági betét és pelenka.
Orvosi fogalmak közül az amputáció, hipnózis, injekció, fűző.

Folyadékkal, piszokkal kapcsolatos fétis például az anyatej, nyál, vizelet, vér. Egyéb fétis lehet még a testalkat, csiklandozás, dohányfüst, testszőrzet vagy annak hiánya, taposás, szakrális tárgyak imádata vagy a belly punching – hasba ütés.

Szerepjátékok

Mindenki fantáziájában megjelennek a szexuális szerepjátékok valamilyen szinten. Ilyen szituáció lehet az ellenkezés, a lolita – szűzies lány szerepjáték -, transzvesztitizmus, cselédlány, BDSM – dominancia-alárendeltség és a szado-mazoizmus – mely bizonyos egészséges fokig mindenkiben benne van, kérdés, hogyan éli meg ezt szex közben.

Fontos megemlítenem, hogy létezik olyan fogalom, hogy szexuális felnőttség, melyet figyelmen kívül hagyni őrültség. Meghatározása: összekapcsolódnak az érzelmek és az ösztönök. Azaz, nem mindegy, hogy csak a szexuális öröm hajszolása a cél – mely függőséghez vezet -, vagy az örömszerzés.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást