Elképesztő, mit alkot ez a nő abból, amit a kertben talál!

Elképesztő, mit alkot ez a nő abból, amit a kertben talál!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Elképesztő, mit alkot ez a nő abból, amit a kertben talál!

Én is csináltam már gesztenyéből emberkét, de be kell vallanom, amit ez a nő művel az Instagramon, az felülmúlja a legmerészebb elképzeléseimet is. Itt az ősz, meríts ihletet, és készíts te is festményszerű képeket a lehulló szirmokból!

Bridget Beth Collins saját magát „botanikus művésznek” nevezi, és három zabolátlan fiú anyukája. Az első képét akkor készítette, amikor feltűnt neki, hogy a narancssárga pipacsszirom mennyire hasonlít egy aranyhalra.

Hamarosan rájött, hogy a kertben található szirmokkal és termésekkel olyasmiket is megalkothat, amiket festékkel sohasem.

Elmondása szerint eleinte őt is nagyon meglepte, hogy milyen könnyű például madarakat alkotni levelek segítségével, és hogy milyen valódinak tűnnek a tollak.

A részletesebben kidolgozott alkotások, például Frida Kahlo arca azonban akár órákat is elvesznek az idejéből.

Persze biztosan nem árt ennyi kikapcsolódás három rosszcsont gyerkőc mellett…

Máskor elég csak egymás mellé tenni néhány levelet, és kész is a mű, mert az alkotóelemek már magukban hordozzák a végső formát.

Döbbenetes, mennyire egyszerű felismerni egy-egy ikonikus arcot a szirmokból kirakott vonalakból.

Bridget képei önmagukban is igazi műalkotásoknak hatnak, nem is véletlen, hogy elképesztő népszerűségnek örvend az Instagramon.

Időnként kifejezetten a fiai kedvéért is készít virágképeket, például ez a Pikachu egyértelműen a gyerekek örömére készült.

Ez a kép szerintem önmagában is remekül néz ki, ha pedig felismered Willy Wonkát, azonnal még szerethetőbbé válik.

Minden tökéletes: a bagoly, a sál… Egy valódi Harry Potter rajongó sem tudna belekötni ebbe a képbe. Imádom, hogy egy kis virágszárból lett a sebhely! Eredeti és szép.

Ismerős arcok a Star Wars-ból.

Időnként mitológiai alakok is megjelennek, mint például ez a Kraken. A kedvencem a kék virágokból és fehér szirmokból készített tenger.

Mindig giccsesnek tartottam a kerti törpéket, de ennek a kis fickónak köszönhetően egészen új értelmet színben látom őket.

Képek forrása: Instagram/@flora.forager

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást