Elbűvölő szemek minden nőnek

Elbűvölő szemek minden nőnek

Címlap / Stílus / Arc / Elbűvölő szemek minden nőnek

Ha helyesen megtanulod a szemkihúzás művészetét, csodákat művelhetsz a tekinteteddel, hisz a kifejező szemek teljesen megváltoztatják az arcot.

Nem számít, hogy folyékony vagy szilárd a szemceruza, csak a mód ahogyan használni tudod. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan érheted el a legcsodásabb eredményt szemfestéskor.

1. A szemceruza használata közben húzd ki a szemed sarkát, hogy a bőr feszesebbé váljon és könnyebb dolgod legyen a pontos vonal húzásánál.

2. Bár sok színben és árnyalatban kapható a boltokban, a legkedveltebb szemceruza mégis a fekete és barna marad.

3. Tartsd a ceruzát a hegyével a belső sarka felé, mert így jobban látszik a tükörben mi történik, és jobban tudod követni a szemhéj pontos vonalát.

4. Oszlass el egy kis púdert vagy szemhélypúdert a szemhélyadon, így simábbá válik a felület. Ezzel a kis trükkel hosszabb ideig tart majd a festék és megakadályozódik a szemceruza elkenődése.

5. Ha úgy tervezed, hogy begöndöríted a szempilládat, tedd ezt a szemceruza alkalmazása előtt, ellenkező esetben a végeredmény szétkenődőtt lesz.

6. Egyszerűen nagyobbnak tüntetheted a szemeidet, ha fehér vagy bézs árnyalatú szemceruzát használsz. A világos vonalak tágítanak, míg a sötétek szűkítenek. Közelálló szemek esetén a sötét szemceruzát csak a szemhély külső részére alkalmazzunk, a belső orr-felöli részen használjunk fehér szemceruzát.

7. Kerüld el a túl hegyes és kemény ceruzákat, mert nemcsak hogy felsérthetik a bőrödet, de a lágyabb tompább hegy sokkal vékonyabb és lágyabb vonalakat eredményez.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást