Az egyetlen igaz módszer, hogy továbblépj egy kínzó csalódáson

Az egyetlen igaz módszer, hogy továbblépj egy kínzó csalódáson

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az egyetlen igaz módszer, hogy továbblépj egy kínzó csalódáson

Mindegy, hogy néhány hónap vagy évek után ér véget a kapcsolatod, ez az időszak mindenhogy nehéz lesz. A legjobb barátnőid persze ott állnak melletted, és igyekeznek megkönnyíteni a dolgod, ezért valószínűleg kismillió tanácsot kapsz arra vonatkozólag, mit kéne most tenned.

Tény, hogy megvan a maga szépsége annak, amikor elmerülsz a habfürdőben és zenét hallgatsz, vagy kimozdulsz a csajokkal bulizni, de vajon mi a legerősebb módja annak, hogy kiheverd a szakítást?

Ha a neten nézelődsz a témában, kismillió történetet találsz azzal kapcsolatban, hogyan léptek túl az emberek ezen a nehéz időszakokon, hogyan sikerült kiheverniük egy válást, hogyan sikerült ismét megtalálniuk saját magukat egy fájdalmas megcsalást követően. Szinte mindenkinek más a válasza: van, aki belevetette magát a sportolásba, és heti négyszer lejárt az edzőterembe.

Van, aki eljárt bulizni, és sorra ismerkedett meg az új emberekkel. Egyesek pedig festegetni, barkácsolni kezdtek és kiélték a kreativitásukat.

Látszólag különféle dolgokról van szó, de valójában mindben van egyetlen közös vonás, ami segített ezeknek az embereknek a továbblépésben: találtak egy új életcélt, amibe kapaszkodhattak.

Tehát ahhoz, hogy el tudj engedni egy megszakított kapcsolatot, akár egy barátságot, az kell, hogy legyen valami az életedben, amit ennél is jobban akarj!

Ez az egyetlen igaz módszer arra, hogy továbblépj egy fájdalmas csalódáson

Persze az sosem jó megoldás, ha rögtön egy új párkapcsolatba veted magad, hiszen még biztosan nem állsz rá készen. De a továbblépéshez elengedhetetlen, hogy legyen valami a hétköznapjaidban, ami legalább annyira le tud kötni, mint az, ami miatt most szomorú vagy.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást