Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret a párod

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret a párod

Hétköznapi apróságok

Ha megkérdezel egy házaspárt, akik már húsz-harminc éve egy párt alkotnak, hogy mi a hosszú párkapcsolat titka, valószínű nem azt fogják elsőként kiemelni, hogy párjuk minden reggel szivecskés cetliket ragaszt a hűtőre, de te valószínűleg még jócskán ebben az időszakban vagy, ha ezt a kérdést boncolgatod.

Persze ez nyilván csak egy kiragadott példa a sok közül, sőt van, akinek ez már nagyon „csöpögős” gesztus, de, ha ismered a párodat, akkor pontosan tudod, hogy mi jelent részéről erőfeszítéseket.

Néha igenis a szeretet legkézenfekvőbb kifejezése, ha vacsival vár minket haza, leviszi a szemetet és besegít a hétvégi nagytakarításba.

Te vagy az első!

Lehet, hogy a haverok elhívták egy kihagyhatatlan buliba, de, ha éppen azt érzi rajtad, hogy nagyobb szükséged van rá otthon, akkor dobja a barátokat és veled tölti el a szombat estét. Mindezt persze úgy, hogy nem éli meg lemondásként.

Egyszerűen csak érzi, hogy te vagy az első az életében, már nincs szüksége melletted a hétvégi tivornyákra. Igaz ez más esetekre is, mikor azt érezheted, hogy téged helyez előtérbe, mindenki mással szemben.

Nyilván neked ezzel nem szabad visszaélned, hiszen, ha egy férfi ilyen dolgokat tesz érted, akkor nem érdemes a bizalmával játszadoznod.

Más nők? Ugyan már!

Igen, az a helyzet, hogy mikor egy férfi szeret, akkor gyakorlatilag az utcán is csak a férfiakat látja meg. Na jó, most mi is érezzük, hogy túlzásba estünk ezzel a kijelentéssel, de mindenképpen elmondható, hogy már nem úgy néz a többi nőre, mint előtte.

És hát igen, ez miattad van! Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem fog megnézni egy csinos nőt az utcán, de hidd el, nem azért, mert lecserélne rá téged.

Valld be, te is ott ültél a moziban a barátnőiddel a Magic Mike premierén.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást