Egyedülálló férfiként is gondoskodhatunk magunkról

Egyedülálló férfiként is gondoskodhatunk magunkról

Címlap / Szerelem / Szex / Egyedülálló férfiként is gondoskodhatunk magunkról

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan szerezzünk örömet magunknak. 

Az első a kísérletezés

Egyedülállónak lenni tökéletes alkalom arra, hogy jobban felfedezzük magunkat. Nem kell amiatt aggódni, hogyan érzi magát a másik, mit gondol, mit érez, hogyan jó neki. A Szeresdmagad.hu férfi maszturbátorai remek választások, ha jobban megismernénk a testünket, a vágyainkat, ha lassabban vagy gyorsabban szeretnénk kielégülni. 

Érdemes azonban több maszturbációs technikát kipróbálni, hiszen csak így jöhetünk rá arra, hogy mi is okoz nekünk valójában örömet. Gyakoroljuk bátran az orgazmus elhúzását, esetleg játsszunk a hőmérséklettel. Amennyiben például még sosem próbáltunk ki férfi maszturbátort, akkor itt az ideje, hogy megtegyük, hiszen kísértetiesen hasonlít az igazi együttlétre. 

Jöhet a fehérneműk cseréje

Mindegy, hogy valaki korábban fecskét, boxert, esetleg valamivel izgalmasabb alsóneműt viselt, ahogy a hölgyek esetében, úgy az uraknál is elmondható, hogy az “alsó” teszi a férfit. Ahogy egy szexi női fehérnemű fel tudja izgatni a másikat, úgy ez fordítva is elmondható. De vajon milyen hatást vált ki saját magunknak egy kívánatosnak tűnő változat, egy vadító fehérnemű viselete? 

Akár egy szatén, akár egy hálós modell is szóba jöhet, amiben garantáltan jól néz ki a csomagunk. Sokkal gyakrabban lesz kedvünk örömet szerezni magunknak, ráadásul közel sem annyira felesleges kiadás, mint azt elsőre gondolnánk.

Később, amikor már nem egyedülállóként éljük az életünket, akkor ebben nyugodtan megmutathatjuk a macsós énünket. 

Fontos, hogy felkészültek legyünk

Sosem tudhatjuk, hogy mikor hoz össze minket valakivel az élet. Ahogy a régi mondás tartja: “soha nem lehetünk túl felkészültek”. Ez főleg akkor igaz, ha valaki már egy ideje egyedül van, hiszen biztosan eljön az időpont, amikor már többre vágyik, mint saját magáról gondoskodni. Itt az ideje lecserélni a régi óvszert, kiszedni őket az éjjeliszekrény hátsó részéből és beszerezni újat és frisset. 

Ma már akad ultravékony, ízesített, de latexmentes és bordázott modell egyaránt. A legtöbb márka több méretet és vastagságot kínál, így mindenki találhat magának kényelmes és valóban passzoló változatot. Síkosítóval kiegészítve pedig biztosan szerezhetünk magunknak pár pontot a jövőbeni párunknál. 

Nincs más hátra, mint élvezni a szingli létet. Amint eljön az idő, biztosan nem maradunk egyedül, de nem kell ezt katasztrófának megélni. Használjuk ki a lehetőséget és ismerjük meg magunkat még jobban.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást